https://www.amazon.com.tr/Akko-Mekanik-Anahtarlar-Klavyesi-Anahtarları/dp/B07PFCVDPD?th=1 bu linkten bakabilirsiniz.
o bende de var 1 2 gundur yenı fark ettm.Aynı switchlerAkko 3084b plus aldım bazı tuşlarda ara ara basmama sorunu var, onun dışında harika klavye. Tuşlarında böyle bir sorun olunca bunu alma işine mesafeli yaklaşıyorum yoksa düşünürdüm.
Aynı switchler mi bilmiyorum bu arada.
Aynen bizdeki cream pinky switch , boş bi zamanın olduğunda sıkıntı olan tuşların switchlerini çıkarıp tak yolda vb çıkmış olabilir bende de vardı tüm switcherleri çıkarıp takınca sorun düzeldiAkko 3084b plus aldım bazı tuşlarda ara ara basmama sorunu var, onun dışında harika klavye. Tuşlarında böyle bir sorun olunca bunu alma işine mesafeli yaklaşıyorum yoksa düşünürdüm.
Yedek switchler yanımda değil, yama yapar gibi az kullanılan tuşlardan söküp bozuk olanlarla yer değiştiriyorumAynen bizdeki cream pinky switch , boş bi zamanın olduğunda sıkıntı olan tuşların switchlerini çıkarıp tak yolda vb çıkmış olabilir bende de vardı tüm switcherleri çıkarıp takınca sorun düzeldi
Bende de aynı sorun var bazen basmıyor bazen çift basıyor, sürekli yerlerini değiştiriyorum ben de. Mesela bunu yazarken e tuşunun basmadığını fark ettim şimdi yerlerini değiştirmeye gidiyorumAkko 3084b plus aldım bazı tuşlarda ara ara basmama sorunu var, onun dışında harika klavye. Tuşlarında böyle bir sorun olunca bunu alma işine mesafeli yaklaşıyorum yoksa düşünürdüm.
@MuratTheFounderOfGariban böyle olması normal mi?Akko switchler normalde kaliteli diye biliyorum.Satıcı orjinal yollamadı mı acabaBende de aynı sorun var bazen basmıyor bazen çift basıyor, sürekli yerlerini değiştiriyorum ben de. Mesela bunu yazarken e tuşunun basmadığını fark ettim şimdi yerlerini değiştirmeye gidiyorum
Yedek switchler yanımda değil, yama yapar gibi az kullanılan tuşlardan söküp bozuk olanlarla yer değiştiriyorum
Bence bi tüm switchleri söküp tekrar takın olcak mı bakalım bende düzeldi çünküBende de aynı sorun var bazen basmıyor bazen çift basıyor, sürekli yerlerini değiştiriyorum ben de. Mesela bunu yazarken e tuşunun basmadığını fark ettim şimdi yerlerini değiştirmeye gidiyorum
Geçen denedim onu da komple çıkardım bütün switchleri geri taktım ama nafile.Bence bi tüm switchleri söküp tekrar takın olcak mı bakalım bende düzeldi çünkü
Bence bi tüm switchleri söküp tekrar takın olcak mı bakalım bende düzeldi çünkü
Bence sök taktan değil direkt fabrikasyondan hatalı ya switchlerin yarısı sağlam(şimdilik) yarısı değil, belki de ondan dolayı ucuza geldi bilemiyorumGeçen denedim onu da komple çıkardım bütün switchleri geri taktım ama nafile.