Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

HB da bildiğin bindirim var gözüme takılan olmadı
%5 indirim var ben hepsipay bakiyem olduğundan anakartı ordan aldım b850 tomahawk ama amazonu bekliyorum diğerlerini ordan alıcam sabah gelecek galiba

guzel bir am5 anakart ve 9070xt veya 9070-5070 vs olursa platform fark etmeksizin beni etiketleyebilir misiniz?

%5 indirim var ben hepsipay bakiyem olduğundan anakartı ordan aldım b850 tomahawk ama amazonu bekliyorum diğerlerini ordan alıcam sabah gelecek galiba
Aynen çok bir şey.olmaz gibi duruyor fakat Kasım'da Alev Festivali başlar bende bekliyorum merakla

valla benim beklediğim masa indirime girsinde gerisinin çok önemi yok benim için :kekw:

Nedense bu uzun cımbızı görünce alasım geldi. Akvaryum veya Teraryum'da bile kullanılabilir. Eğik ve ince uçlu değil ama yedek kalabilir. Fiyatı da iyi.

Sabah 10 da herkes online olsun hepsi burada indirime girecek ürünleri listelemiş kafadan %5 görünüyor sabah anlarız gerçek indirim var mı yok mu. Amazon daha iyi olacak diye düşünüyorum eğer olursa stoklar çabuk tükenir

Sabah 10 da herkes online olsun hepsi burada indirime girecek ürünleri listelemiş kafadan %5 görünüyor sabah anlarız gerçek indirim var mı yok mu. Amazon daha iyi olacak diye düşünüyorum eğer olursa stoklar çabuk tükenir
Evet ben yarım saat önce %5 indirimle B850 tomahawkı aldım 340 lira da hepsipay bakiyem vardı 12.800 e gelmiş oldu ve şimdi indirimi gitti 14 bine satılıyor artık sabah 10 da aktif olmamız lazım

6-13 Ekim Prime Alışveriş Festivali kampanyasından satıcısı Amazon.com.tr olan “Fırsat", "Prime Fırsatı" veya "Prime erken erişim ile” etiketli ürün alan Prime üyelerimize fiyat farkı iadesi olanağı sunuyoruz. Eğer aynı Perakende ürün, satın aldığınız tarih ile 13 Ekim 23:59 arasında daha düşük fiyata iner ve yeni fiyattan satışı gerçekleşirse oluşan fiyat farkını 30 Ekim'e kadar hesabınıza hediye kartı olarak tanımlayacağız.

Yararlanmak için: (1) Prime üyeliği bulunan hesabınıza giriş yapın. (2) Satıcısı Amazon.com.tr olan ve “Fırsat", "Prime Fırsatı" veya "Prime erken erişim ile” etiketli ürün satın alın. (3) Unutmayın, hak kazanmak için herhangi bir işlem veya başvuru yapmanız gerekmez. Fiyat farkları, sistem tarafından hesaplanır ve 30 Ekim'de hediye bakiyene otomatik olarak tanımlanır

Bunu da herkesin bilmesinde fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri