Kasım indirimleri daha iyi olacaktır. Hepsiburadanın da indirimi çok iyi olmayacaktır. Amazonun aradaki farkı ödeyeceği düşünülürse. Gaming gecesi ya da kasım indirimlerini bekleyin. Boşuna zaman kaybetmeyinhe ya parçalar sepette hala hiçbir değişim yok anca şarj kablolarına indirim getirmişler pc parçaları diye kanıyoz biz de
baktım ikinci el fiyatlarının 100 150 tl üstüne satıyolar bir 50 51 tl ye kılıflar var sadeceJdhxhssgs yağlama var brom prime day de clcjfhx
HB da ya baktım öpüyor abi eski fiyata düşürmüş bazı ürünleri indirim diyor yağlama varKasım indirimleri daha iyi olacaktır. Hepsiburadanın da indirimi çok iyi olmayacaktır. Amazonun aradaki farkı ödeyeceği düşünülürse. Gaming gecesi ya da kasım indirimlerini bekleyin. Boşuna zaman kaybetmeyin
oha dostum sd kart indirime girmiş çok iyi hemen almalıyımbaktım ikinci el fiyatlarının 100 150 tl üstüne satıyolar bir 50 51 tl ye kılıflar var sadece
Şahsen alınacak kulaklık değil ancli modelide öyle anc pro 2 kadar iyi değil çünkü slikon yok ha sıfır olsun benim olsun dersen anca ama bu paraya apple kadar iyi bulursunAirpods 4 de bir tık indirim var gibi
Apple AirPods 4 Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, Tere ve Suya Dayanıklı Tasarım, USB-C Şarj Kutusu, H2 Çip, 30 Saate Kadar Pil Ömrü, iPhone’la Zahmetsiz Kurulum : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods 4 Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, Tere ve Suya Dayanıklı Tasarım, USB-C Şarj Kutusu, H2 Çip, 30 Saate Kadar Pil Ömrü, iPhone’la Zahmetsiz Kurulum : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Bunun anc modeli fabrika tarzı ortamlarda çok gürültülü yerlerde net sesi iletiyor mu ve gürültüyü kesiyor mu bir çok anc f/p kullandım da her birinin ancsi tırt çıktı da androidde kullansam ne gibi dezavantajı var kullanamadığım bir özellik olur muAirpods 4 de bir tık indirim var gibi
Apple AirPods 4 Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, Tere ve Suya Dayanıklı Tasarım, USB-C Şarj Kutusu, H2 Çip, 30 Saate Kadar Pil Ömrü, iPhone’la Zahmetsiz Kurulum : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods 4 Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, Tere ve Suya Dayanıklı Tasarım, USB-C Şarj Kutusu, H2 Çip, 30 Saate Kadar Pil Ömrü, iPhone’la Zahmetsiz Kurulum : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
oha dostum sd kart indirime girmiş çok iyi hemen almalıyım![]()
hayır normal modele yapsana alsın millet 7500 eSteelSeries Arctis Nova 7 Kablosuz - Çoklu Platform - Oyun Kulaklığı - Dragon Edition - 2 Set Hoparlör Kapağı - Çift Kablosuz 2,4 GHz/Bluetooth - 38 Saat Pil - PC, PS, Mobile, Anahtar : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
SteelSeries Arctis Nova 7 Kablosuz - Çoklu Platform - Oyun Kulaklığı - Dragon Edition - 2 Set Hoparlör Kapağı - Çift Kablosuz 2,4 GHz/Bluetooth - 38 Saat Pil - PC, PS, Mobile, Anahtar : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
olum insan utanır ya 9000 tl di 500 indirim yapmış500 ben vereyim ilandan kaldırın ya
ya klasik işte kasımda da böyle olacak fiyatıSteelSeries Arctis Nova 7 Kablosuz - Çoklu Platform - Oyun Kulaklığı - Dragon Edition - 2 Set Hoparlör Kapağı - Çift Kablosuz 2,4 GHz/Bluetooth - 38 Saat Pil - PC, PS, Mobile, Anahtar : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
SteelSeries Arctis Nova 7 Kablosuz - Çoklu Platform - Oyun Kulaklığı - Dragon Edition - 2 Set Hoparlör Kapağı - Çift Kablosuz 2,4 GHz/Bluetooth - 38 Saat Pil - PC, PS, Mobile, Anahtar : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
olum insan utanır ya 9000 tl di 500 indirim yapmış500 ben vereyim ilandan kaldırın ya