Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

he ya parçalar sepette hala hiçbir değişim yok anca şarj kablolarına indirim getirmişler pc parçaları diye kanıyoz biz de
Kasım indirimleri daha iyi olacaktır. Hepsiburadanın da indirimi çok iyi olmayacaktır. Amazonun aradaki farkı ödeyeceği düşünülürse. Gaming gecesi ya da kasım indirimlerini bekleyin. Boşuna zaman kaybetmeyin

Aula F75 indirim diyemem ama uygun denilebilir diğer modellerine renklerine göre https://amzn.eu/d/dKY8087 2199 çoğu zaman ben bu fiyatta görüyorum bu model rengi

Airpods 4 de bir tık indirim var gibi

Kasım indirimleri daha iyi olacaktır. Hepsiburadanın da indirimi çok iyi olmayacaktır. Amazonun aradaki farkı ödeyeceği düşünülürse. Gaming gecesi ya da kasım indirimlerini bekleyin. Boşuna zaman kaybetmeyin
HB da ya baktım öpüyor abi eski fiyata düşürmüş bazı ürünleri indirim diyor yağlama var

Ekler

• IMG_0247.webp
    IMG_0247.webp
    138.8 KB · Hit: 160
Şahsen alınacak kulaklık değil ancli modelide öyle anc pro 2 kadar iyi değil çünkü slikon yok ha sıfır olsun benim olsun dersen anca ama bu paraya apple kadar iyi bulursun

Bunun anc modeli fabrika tarzı ortamlarda çok gürültülü yerlerde net sesi iletiyor mu ve gürültüyü kesiyor mu bir çok anc f/p kullandım da her birinin ancsi tırt çıktı da androidde kullansam ne gibi dezavantajı var kullanamadığım bir özellik olur mu

oha dostum sd kart indirime girmiş çok iyi hemen almalıyım 😛

olum insan utanır ya 9000 tl di 500 indirim yapmış :D 500 ben vereyim ilandan kaldırın ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olum insan utanır ya 9000 tl di 500 indirim yapmış :D 500 ben vereyim ilandan kaldırın ya
hayır normal modele yapsana alsın millet 7500 e

ya klasik işte kasımda da böyle olacak fiyatı
bin lira arttırıp sonra EFSANE KASIM İNDİRİMLERİ BAŞLIYOR ! diye milleti gaza getirecekler millet de ucuza aldığını sanıp sevinecek tam garibanız valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri