Alakası yok ama amozon japonyayı kullanmanı öneririm çoğu urun bize göre pahalı olsada bazı nadir ürünler neredeyse bedava fiyatlara olabiliyor birsey satın almadan önçe oraya net bak derimMerhaba arkadaşlar amazon prime üyesiyim ve ekspress teslimat diyorlar daha önce alışveriş yapan olduysa kaç günde geldi 4 gün oldu kargo gelmedi ve ayın 28'inde geleceği sms olarak geldi sitede ayın 29'u teslim tarihi diyor
yoğunluk var dostum uzun tarih veriyorlar ama geliyor sıra geldikçeMerhaba arkadaşlar amazon prime üyesiyim ve ekspress teslimat diyorlar daha önce alışveriş yapan olduysa kaç günde geldi 4 gün oldu kargo gelmedi ve ayın 28'inde geleceği sms olarak geldi sitede ayın 29'u teslim tarihi diyor
Sizin oturduğunuz yer, kargonun geldiği yer, kargo vb. bir sürü etken var kargo süresini uzatan ya da kısaltan. Ben Bursa'da oturuyorum, satın aldığım ürünler genelde 2-3 gün içinde geldi.Merhaba arkadaşlar amazon prime üyesiyim ve ekspress teslimat diyorlar daha önce alışveriş yapan olduysa kaç günde geldi 4 gün oldu kargo gelmedi ve ayın 28'inde geleceği sms olarak geldi sitede ayın 29'u teslim tarihi diyor
gümrük vergisi ?Alakası yok ama amozon japonyayı kullanmanı öneririm çoğu urun bize göre pahalı olsada bazı nadir ürünler neredeyse bedava fiyatlara olabiliyor birsey satın almadan önçe oraya net bak derim