Neler Yeni

Amazon, artık ürün iadesiz para iadesi yapmayacak!

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Söylenecek çok şey var ama bu söyleyecek olduğumuz şeyleri medeni olmayan kişiler duymayacağı için ne desek boş diyebiliriz

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
bugün 1kg göndermeleri gereken bulguru yarım kilo göndermişler.15 paket almıştım.para iadesi yaptılar ve ürünü geri istemediler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğru karar. Belliydi zaten böyle olacağı. 10 lira için suistimal ediyorlardı şu sistemi.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Ekran görüntüsünde görünen görüşmenin o konuya nasıl geldiğini düşünürsek muhtemelen görüntüyü paylaşan kişi özellikle sormuş veya talep etmiş gibi duruyor, ayrıca sadece bir ekran görüntüsünden genel bir durum olduğunu düşünmeniz saçma, 10 seneden uzun süredir amazon kullanıyorum gerek us/ca/com.tr sitelerinden bir çok alışveriş yaptım iade kargosunun ürünün maliyetini geçeceği durumlarda veya müşteriyi memnun etmek için yapılan bir jest diyebiliriz, amazon hesapların iade oranlarını dikkate alır, örneğin 10 siparişinizin 6sı iade olduysa size bu hizmeti sunmak istemeyebilirler, şahsen bu zamana kadar bana yanlış gönderdikleri tüm ürünleri geri almadan ücret iadesi yaptılar (ki tabii burada ürünün fiyatı da önemli, siz kinetix ayakkabı alıp nike gelirse iade alırlar), yaklaşık 1100 siparişim ve 17 iadem var bunların da tamamı bedeni olmayan kıyafet ve ayakkabı, sanırım bir 20-25 tane de yanlış gönderilen sipariş var onlar iade alınmadan ücret iadesi yapıldığı için normal sipariş olarak gözüküyor, uzun lafın kısası sistemi suistimal etmeyen standart kullanıcılar için ufak tefek hatalı/arızalı veya yanlış gönderilen siparişleri müşteri memnuniyeti kapsamında geri istenmeden ücret iadesi yapılmaya devam edecektir.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Yok hocam bazen 10 liralık ürün İçin müşteriyi uğraştırmak istemiyorlar ama bazıları ucuz ürün alıp iade istiyorlar
müşteriyi uğraştırmak değil kargo parası zaten 20 lira tutuyo hem kendileri zarar ediyodu hem müşteri vs. uğraşıyodu millette suistimal etmeye başladı tabi

Bünyamina

80+ Platinum
Ekran görüntüsünde görünen görüşmenin o konuya nasıl geldiğini düşünürsek muhtemelen görüntüyü paylaşan kişi özellikle sormuş veya talep etmiş gibi duruyor, ayrıca sadece bir ekran görüntüsünden genel bir durum olduğunu düşünmeniz saçma, 10 seneden uzun süredir amazon kullanıyorum gerek us/ca/com.tr sitelerinden bir çok alışveriş yaptım iade kargosunun ürünün maliyetini geçeceği durumlarda veya müşteriyi memnun etmek için yapılan bir jest diyebiliriz, amazon hesapların iade oranlarını dikkate alır, örneğin 10 siparişinizin 6sı iade olduysa size bu hizmeti sunmak istemeyebilirler, şahsen bu zamana kadar bana yanlış gönderdikleri tüm ürünleri geri almadan ücret iadesi yaptılar (ki tabii burada ürünün fiyatı da önemli, siz kinetix ayakkabı alıp nike gelirse iade alırlar), yaklaşık 1100 siparişim ve 17 iadem var bunların da tamamı bedeni olmayan kıyafet ve ayakkabı, sanırım bir 20-25 tane de yanlış gönderilen sipariş var onlar iade alınmadan ücret iadesi yapıldığı için normal sipariş olarak gözüküyor, uzun lafın kısası sistemi suistimal etmeyen standart kullanıcılar için ufak tefek hatalı/arızalı veya yanlış gönderilen siparişleri müşteri memnuniyeti kapsamında geri istenmeden ücret iadesi yapılmaya devam edecektir.
1100 sipariş mi abo oneymiş

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyi olmuş ne kadar milyarlık şirket olursa olsun zarar zarardır insanımın şerefsizliği yüzünden ben utanıyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Afferin iyice sömürün suistimal edin yaptıkları nimeti, böyle giderse Amazon çekilirse hiç şaşırmam. Doğru karar olmuş.

Knispel

80+ Bronze
Kimse kusura bakmasın Amazon bizim ülkemize fazla geliyor.
Donanım haberde Amazon üzerinden ram satın alıp kırık geldi deyip para iadesi alınan günleri hatırlıyorum böyle şerefsizlere rağmen hala müşteriyi zor durumda bırakmadılar.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Bizim gibi dürüst kullanıcılar için problem oluşturmayacak bir haber. Ürün ayıplı ise gönderirim, paramı da geri alırım. Bu işin hakkı budur.

Top Bottom