Neler Yeni

Amazon, artık ürün iadesiz para iadesi yapmayacak!

Shaco

80+ Bronze
Burda olumsuz bir şey göremiyorum. Para bir değiş tokuş aracı değil mi zaten! Ürünü almadan parayı iade etmek zaten mantıksız
Ürün iade etmene gerek kalmadan kargo da teslim süresi beklemeden paranı iade ediyorlardı.Veya adresine yenisini yollayabiliyorlardı. Sen kusurlu ürünü göndermiyordun.Böylece gereksiz zahmet ve vakit kaybı yaşamıyorsun. Anlatabildim mi?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Burda olumsuz bir şey göremiyorum. Para bir değiş tokuş aracı değil mi zaten! Ürünü almadan parayı iade etmek zaten mantıksız
Çoğunlukla ucuz ürünlerde yapıyordu.Prime'la 10 liraya bir şey alsan gel-git kargo daha maliyetli olduğu için ürün kalsın diyorlardı muhtemelen. Memnuniyet dışında maliyet açısından da zarar.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Eğer doğruysa sonuna kadar destekliyorum.Kendini zeki zanneden insanlar yüzünden böyle böyle haklarımız ellerimizden alınıyor sonra da ağlıyorlar..

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Firmalarin iyi niyetini suistimal eden gerizekalilara selam olsun

Bilgilendirme: ( Amazonu aradım bizzat yetkili kişi ile görüştüm böyle bir şey yok dedi + zaten bu dediğiniz olay her üründe geçerli değil belirli ürün için geçerli + Amazon'un politikası yurt dışında neyse burdada o ülkeye göre muamele yok) bilgilendirme bitmiştir...)

Akanzaii06

80+ Bronze
Malesef Ahlaki değerlerden saygıdan yoksunuz. Ahlak deyince bizim insanımız sadece bacak arasını anlar. (genelleme yapmıyorum çoğunluk olarak). Oysa ki geçenlerde çıkan 1 Ekimde yürürlüğe girecek olan teknolojik ürünlerde 14 gün için iade kararını kaldırmaları da buna çok güzel örnek değil miydi? Oysa o ahlaksız insanlar olmasa suistimal etmemiş olsa yine gönül rahatlığı ile alışveriş yapmaya devam edecektik.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Çok doğru bir karar insanlar cidden dolandırıyordu firmayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yemek grubunda yine iade almazlar o kesim.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
"Just normal."

Top Bottom