Neler Yeni

Amazon Bahar Fırsatları: İndirimli Ürün Tavsiyeleri

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Jiyu
Oyuncu koltuğu gelirse yardımcı olur musunuz :) Amazon'un kendisi sattığı için xdrive anka , hira , 15'li plus vb. düşünüyorum
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Ergonomik , ortopedik ve rahat bir koltuk arıyorum. 180 boy ve 65 kilo

FocSayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berk Sarı
Böyle konuların altında genelde çok karmaşıklık oluyor gibi

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle konuların altında genelde çok karmaşıklık oluyor gibi
Karmaşık değil aslında her bir paylaşım için tek konu açıyorlar moderatör de çok fazla olduğu için siliyor onun yerine böyle yapmak daha mantıklı

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,856
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Oyuncu koltuğu gelirse yardımcı olur musunuz :) Amazon'un kendisi sattığı için xdrive anka , hira , 15'li plus vb. düşünüyorum
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Ergonomik , ortopedik ve rahat bir koltuk arıyorum. 180 boy ve 65 kilo
hira kullanıyorum alma kankam şahsen beğenmedim 1 haftadır felan bende

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bindir indir değilde gercek indirimli ürünler varsa iyi olur

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Jiyu
hira kullanıyorum alma kankam şahsen beğenmedim 1 haftadır felan bende
Ben de kararsızım :( bir tarafta anka hira 15'li plus modellerini beğenenler var , bir tarafta xdrive alınmaz diyenler var.
Bir taraf hawk al geç diyor diğer taraf hawk alınmaz diyor :( bence birden fazla markanın koltuğunu kullandıktan sonra objektif olan kişiler yorum yapmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 7k bütçede xdrive 15'li plus alınır mı yoksa anka yada hira mı beklemeliyim ?

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arnold
Arkadaşlar gerçek indirim henüz denk gelmedi bana bulan paylaşırsa sevinirim.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,856
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben de kararsızım :( bir tarafta anka hira 15'li plus modellerini beğenenler var , bir tarafta xdrive alınmaz diyenler var.
Bir taraf hawk al geç diyor diğer taraf hawk alınmaz diyor :( bence birden fazla markanın koltuğunu kullandıktan sonra objektif olan kişiler yorum yapmalı

Arkadaşlar 7k bütçede xdrive 15'li plus alınır mı yoksa anka yada hira mı beklemeliyim ?
kanka kullanan kullanmayan herkes yorum yapıyor onun için öyle oluyor, bende senin gibiydim direkt hira aldım geçtim bi anda.
soru varsa aklında sorabilirsin. aşağıya ufak çaplı inceleme yapmıştım onu atiyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Jiyu
Toryum kullanıyorum gayet memnunum hocam
Diğer modeller hakkında bilginiz var mı ya da denediniz mi acaba ?

arteona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail ismail
1 hafta öncesi aldığım uydu alıcısında 50 tl indirim yapmış , kulaklıkta 38 tl, indirim yapmış. typce adaptör almıstım ben daha ucuza almışım fırsatlı hali olmasına rağmen ahım şahım indirim olmasa da bir şeyler var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,288
Üyeler
169,556
Son üye
Sisyphe
Top Bottom