Amazon Bahar Fırsatları: İndirimli Ürün Tavsiyeleri

yerim boykotunu eve geçeyim alacağım bir tane kartta para kalmamış evde nakit var
10 kiloluk :D kutuya ketçap sıkacağı iyi gider asdasdas
1741603335049.png

Son düzenleme:
Karmaşık değil aslında her bir paylaşım için tek konu açıyorlar moderatör de çok fazla olduğu için siliyor onun yerine böyle yapmak daha mantıklı
hocam kusura bakma ama hiç mantıklı değil ya, ben neden sayfa sayfa istediğim ürünün indirimini arayayım ki? üstelik arada muhabbet de dönüyor bulmak için can çekişiyoruz mesajlar da biriktikçe birikecek stok bitti mi kaldı mı o da bilinmeyecek en mantıklısı tek tek konu açmak…

bundan geçer mi ki çukulata
dolaba konmazsa sıcakta eriyen cinse geçer hepsiburada 4-5 farklıları denedim sıvı gibi olan ayçicek yağından yapılanlar vardı ılık havada donmuyordu hiç :D

Kuru erik gördüm alacaktım baktım migrosta 37 imiş bu çakal 49 a çizik atıp 37 yazmış. Yakışmadı amazon.

Agalar Aula F75 amazontr tarafından satılıyor, 2600e değer mi yoksa başka bir şey mi önerirsiniz? Diğer ekipmanlarımla uyumlu olsun diye Razer ve Steelseries almak istiyordum ancak çok pahalanmış

Agalar Aula F75 amazontr tarafından satılıyor, 2600e değer mi yoksa başka bir şey mi önerirsiniz? Diğer ekipmanlarımla uyumlu olsun diye Razer ve Steelseries almak istiyordum ancak çok pahalanmış
600tl'e satılan klavye değil mi o :D

Temu'da satılmıştı evet, o zaman bir kampanya vardı. Bir de bu amazon tarafından satılıyor garantili tr tuş işlemişler falan. Global fiyatı 70 dolar civarı, işte tr fiyatına falan denk geliyor. Bir de bizim vergileri falan da hesaplarsan hala ucuz bile denebilir. O yüzden alsam mı diyorum. Başka klavye de yok ki 2klara artık membran klavye satıyorlar. Veya 2. elde orta segmen mekanik bulunuyor. Bende corsair k60 low profile var 3 senedir falan kullanıyorum. Hala bir sorunu yok ama sıkıldım değiştirmek istiyorum.
1741608079581.png

Kuru erik gördüm alacaktım baktım migrosta 37 imiş bu çakal 49 a çizik atıp 37 yazmış. Yakışmadı amazon.
Yalnız bu ikisinin de indirim yaptığı anlamına geliyor genelde migros bi üründe indirim yapınca amazon da hemen aynı ürünlerde indirim yapıyor.

Koltuk konusunda bir kaç şey söylemek isterim.
bel rahatsızlığım var. Altay model koltuğu dahi aldım. Çok koltuk denedim. Marcus da dahil. Hiç biri Seduna Thunder pro kadar rahat ve sağlıklı duruş sağlamadı.

2018 yılından bu yana kullanıyorum. Koltukta zerre gıcırtı yok. Koltukta sırt kısmında sıfır sorun. Tek sol kolçağını ben yırttım. Benim hatam. Onun dışında koltuk on üzerinden 10 alır.
Oyuncu koltukları leştir. Leş.
Dıştan janjanlı görünürler. Kalitesiz ve çabuk bozulurlar.

Geri