Yardım Amazon ben aldıktan sonra gelen indirim

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,628
5999 tl ye epilasyon cihazi aldim zaten prime day indirimdeydi, ürün bugün teslim edilecek ama sabah baktım 5592 tl ye düşmüş. 408 tl zarardayim. bana 30 temmuzda fark iadesi yapılacak dediler. acaba amazon hesaba mi yapılır yoksa kartıma mi?

5999 TL ye epilasyon cihazi aldim zaten prime day indirimdeydi, ürün bugün teslim edilecek ama sabah baktım 5592 TL ye düşmüş. 408 TL zarardayim. bana 30 temmuzda fark iadesi yapılacak dediler. acaba amazon hesaba mi yapılır yoksa kartıma mi?
Hediye kartı bakiyesi olarak geliyor

hangi epilasyon cihazını aldın
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Philips Lumea Advanced BRI924/00 IPL Tüy Alma Cihazı, Yüz Temizleme Cihazı Hediyeli, Beyaz Lazer Epilasyon Cihazı https://amzn.eu/d/3zGndSU
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20230713_085648_Amazon Shopping.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hediye kartı bakiyesi olarak geliyor
yapma yaa , peki bir harcama zamani varmi, 1 ay icinde vs.

5999 TL ye epilasyon cihazi aldim zaten prime day indirimdeydi, ürün bugün teslim edilecek ama sabah baktım 5592 TL ye düşmüş. 408 TL zarardayim. bana 30 temmuzda fark iadesi yapılacak dediler. acaba amazon hesaba mi yapılır yoksa kartıma mi?
amazon çok takmıyor bendede aynı şekildeydi amazon hediye kartı olarak geldi hediye kartıyla ürün alıp iade talep ettim hemen kartıma iade yaptılar

Geri