Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yazık kafana be ne ağladın Arkadaş
Bu tuketici haklari yonetmeline gore devletin tuketici vatandasa sunmus oldugu haktir, tabi ki savunulur. Burada konuda en basinda 16x2 32gb yazsa bu elemanlar hakli olurdu ama dedigim gibi hiç bir yerde yazmıyordu. Muglak bir tanim uzerinden biz burdan yururuz 16 yollasalar da en kotu cingenelik yapariz ehehheheh diye aldilar ve aynı mentalite ile devam ediyorlar, bu adamlarin bakis acisi degismez her zaman olacaktir bu sekilde firsatcilar, sadece son sayfalarda cok iyilik melegiymis gibi bir algi yapiliyordu, bana gecmedi o algi dusuncelerimi acik açık soyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne oldu lan terbiyeden bahsediyordun daha 3 dakika evvel, cikarin olmasa onu da vermezdin geri parazit seni adini bile koyarlarken çıkaribrahim koymuslar cikarci ibrahim seni

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Amazon yapacağını yapmış, 8x2 olmasına rağmen kendi hatalarını kabul edip hediye çeki tanımlamışlar. Trendyoldan yanlış yollanan ürün için 200tl kupon vermişlerdi bazılarına. Bana vermediler mesela neymiş kapıda iade etmişim teslim alıp yanlış ürün olarak göndermem lazımmış. Amazonun ilk geldiğinden beri bize fazla olduğunu düşünüyorum.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Oğuz Ünlüerler
Senin yorumunu begenen insanlar var diye soylemistin, ben de merak ettim ss istedim hocam. Her actiginda yeni bir begeniydi ya onu diyorum. Inanmadigimdan degil, merak ettim.

Sadece senin ağzın yok ben terbiyemi bozmamıştım ama sen bundan anlıyorsun işte bak nasıl yola geldin. Keşke ağzın torba olsada onu bir büzsem. 1 Gr aklınla burda müşteri temsilcisini savunuyorsun.
Guzel bahaneymis ya bu da, ben sana herhangibir kufur ettigimi hatirlamiyorum, sadece karakterin hakkinda bir iki analiz yaptim, hakaret de icermiyordu sonucta hic biri çünkü aleni sekilde yaptigin eylemler.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Guzel bahaneymis ya bu da, ben sana herhangibir kufur ettigimi hatirlamiyorum, sadece karakterin hakkinda bir iki analiz yaptim, hakaret de icermiyordu sonucta hic biri çünkü aleni sekilde yaptigin eylemler.
Hakaret içermiyor mu ? Türkçede bilmiyorsun sanırım. Hayır bir de uyarı aldın :D Bu kadarda değil be.

Senin yorumunu begenen insanlar var diye soylemistin, ben de merak ettim ss istedim hocam. Her actiginda yeni bir begeniydi ya onu diyorum. Inanmadigimdan degil, merak ettim.
Yorum duruyor altinda begenileri ile beraber git bak bunun icin ss mi istenir

Hakaret içermiyor mu ? Türkçede bilmiyorsun sanırım. Hayır bir de uyarı aldın :D Bu kadarda değil be.
Hayir hakaret icerdigine inanmiyorum. Mesela zeka geriligi mi var desem hakaret olur ama doktorun biri zeka geriligi olan bir cocuga cocugunuzda zeka gerililigi var derse bu hakaret degil tespit olur. Zorbaya zorba çingeneye cingene, can yucel üstadın dedigi gibi gote de got denir bizim köyde bunu da sikayet edersiniz simdi ben demedim üstad demis

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Oğuz Ünlüerler
Altindaki begenileri goremiyoruz saniyordum sikayet alan yorumun. Pardon.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yorum duruyor altinda begenileri ile beraber git bak bunun icin ss mi istenir

Hayir hakaret icerdigine inanmiyorum. Mesela zeka geriligi mi var desem hakaret olur ama doktorun biri zeka geriligi olan bir cocuga cocugunuzda zeka gerililigi var derse bu hakaret degil tesbit olur. Zorbaya zorba çingeneye cingene, gote de got denir bizim köyde
Valla bizim burada aynısı o yüzden lafımı esirgemedim.

no-name

80+ Silver
Amazon yapacağını yapmış, 8x2 olmasına rağmen kendi hatalarını kabul edip hediye çeki tanımlamışlar. Trendyoldan yanlış yollanan ürün için 200tl kupon vermişlerdi bazılarına. Bana vermediler mesela neymiş kapıda iade etmişim teslim alıp yanlış ürün olarak göndermem lazımmış. Amazonun ilk geldiğinden beri bize fazla olduğunu düşünüyorum.
Yakında bu tarz olaylar yüzünden tavırlarını değiştirirlerse şaşırmam

Guzelmis lafini esirgemeyip sikli soklu konusma hakki elde etmek, modlar da arkadas olunca tabi..

Ben de senin o tipsiz armut kafali yamuk profil fotonu ******* o zaman insan koymaya utanir soyle bi tipi olsa. madem lafimizi esirgemiyoruz ve siksok serbest ceza alinmiyor.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yakında bu tarz olaylar yüzünden tavırlarını değiştirirlerse şaşırmam
Eskiden kendi sattığı ürünlerde indirim olunca direkt hediye kartı bakiyesi olarak tanımlıyorlardı. Artık aldığını iade ediceksin de tekrar alıcaksın.
Her şeyin bi karşılığı var sonucta.

Aboo küfüre bağlandı olaylar. Buraya acil security lütfenn.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Guzelmis lafini esirgemeyip sikli soklu konusma hakki elde etmek, modlar da arkadas olunca tabi..

Ben de senin o tipsiz armut kafali yamuk profil fotonu ******* o zaman insan koymaya utanir soyle bi tipi olsa. madem lafimizi esirgemiyoruz ve siksok serbest ceza alinmiyor.
Ben uyarı alacağımı yada banlanacağımı bilerek konuşuyorum. Kimseden çekincem yok. Modlar arkadaşım değil. Uyarılarım baya fazla zaten. Sorun etmiyorum. Sen yüzünü geçtim ismini bile yazamayacak kadar korkak birisin. Anonim hesap konuş konuş dur. Kendini sosyal medyanın arkasına gizleyerek konuşan bir veletsin gözümde.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom