oguzunluerler1
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 298
- İsim
- Oğuz Ünlüerler
Hocam rami ben almadim ben de basindan beri takip ediyorum, soyledikleriniz cok mantiksiz geliyor. Firma hatali girmis diye yaptiklari yanlisi neden hosgormek zorundayiz. Maasindan kesilecek arkadas da dogru bakip teyit alsaydi bu durumlara hic dusulmeyecekti? Ben maasindan kesilecegine de inanmam gerci ama yine de soyluyorum. Musteri temsilcisine yazip 2x16 teyidini aldigi andan itibaren ibrahim hocam yuzde yuz haklidir. Musteri temsilcisinin hakkini savunmak da sana hic ama hic dusmez sen adamin nesi oluyorsun da burada onu savunuyorsun. Hata yapmis teyit vererek bu kadar basit. Hataya istinaden bu ramler alindigina gore de kompanse hakki otomatik dogar. Amma uzun yazmissin hakkini savunmak ne zamandir dilencilik oldu? Tuhaf bir dusunce sekli. Senin dusunce sekline gore firmalar istedigi gibi davransin istedigi gibi fiyat ceksin biz alalim sonra yok efendim yanlis olmus diye iptal etsin mıy mıy da mıy mıy. Kimsenin senin parana ihtiyaci yok kardesim o 800 kusur lirayla sevdigine esine dostuna hediye al daha hayirli kullanmis olursun ibrahim'e atacağına.
Ben de bu konuyu başından beri takip ediyorum almak ve almamak arasında kalıp almadım çünkü benim ahlak kurallarım çerçevesinde malesef olursa olur olmazsa olmaz, kendimce düşündüm ve 16 gelir diye tahmin ettigim için almadım. 32 gelseydi sizin adınıza sevinirdim fakat şuan sevinemiyorum çünkü şu kendini çok iyiliksever olarak tanımlayıp şeytan gibi firmaların açığını kovalayan adam gibi çingenelik yapamam malesef. İndirim paylaşmak, fırsat yakalamak ayrı bir mesele fakat burada yapılan düpedüz çingenelik ve zorbalık ve daha bir sürü ahlaksız karaktersizlik görüyorum utanıyorum sizin adınıza.
Şansınızı denediniz eyvallah, olmadı iade edilir veya kullanmak isteyen varsa aldıgınız fiyata satılır falan fakat yani bir de iyi halt etmiş gibi konuşmalar falan paylaşılmış, şu üslubun avamlığına çingeneliğine bakar mısın okurken senin adına ben utandım.
Bir dahaki sefere bu şekilde destek elemanına zorbalık yapacağına dm'den iban at da ben karşılayım.
Küsüp paylaşmazsan da paylaşma.
Yarın bir gün amazon da senin gibiler yüzünden senin gibi küsüp tüm desteğini çekerse bu sefer kim kaybedecek parazit efendi ?
Yıllar önce senin yolundan yürüdüğün donanımhaberci abilerin yüzünden amazon türkiye pazarından koşulsuz desteğini çekti ve koşulsuz iade almıyor artık art niyetli insanlar yüzünden malesef. Yurtdışında iade talep ettiğiniz anda ürün iadesi bile istemeden yenisini yollayan firmayı düşürdüğünüz duruma bakın.
Tüm savunması da "16gb yazıyor 2 adet yazıyor" yollamak zorundalar. Arkadaş orada 16x2 32gb yazmıyor hiç bir yerde. 8x2 16gb ram de 16gb ve 2 adet kriterlerini ayrı ayrı karşılıyor. Zaten amazon almanyadan geliyor ürün belli ki bir çeviri hatası yapılmış.
Kendince bir de destekten onaylatmış, büyük ihtimal ile üniversiteden yeni mezun atanamamış veya geçici olarak destekte çalışan bir genç hanımefendiyi bulup evet 16gb 2 adet evet lafını almış ağzından.
İyi bok yemişsin afferin. Uyuz herif.
Bunun adı sıcak fırsat degil arkadaşlar bunun adı zorbalık, çingenelik, dilencilik, görgüsüzlük, ahlaksızlık.
Banlarsanız da banlayın. üç beş paralık indirimler için böyle karaktersizlere prim verin. Devam.
Abdullah bu tipin yaptıklarını okuyor takip ediyor mu acaba, okuyunca tüyleri diken diken olmuyor mu cringe olmuyor mu acaba, Şu yapılana ok diyorsa zaten bu forumla işim bitmiştir.