Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Hocam rami ben almadim ben de basindan beri takip ediyorum, soyledikleriniz cok mantiksiz geliyor. Firma hatali girmis diye yaptiklari yanlisi neden hosgormek zorundayiz. Maasindan kesilecek arkadas da dogru bakip teyit alsaydi bu durumlara hic dusulmeyecekti? Ben maasindan kesilecegine de inanmam gerci ama yine de soyluyorum. Musteri temsilcisine yazip 2x16 teyidini aldigi andan itibaren ibrahim hocam yuzde yuz haklidir. Musteri temsilcisinin hakkini savunmak da sana hic ama hic dusmez sen adamin nesi oluyorsun da burada onu savunuyorsun. Hata yapmis teyit vererek bu kadar basit. Hataya istinaden bu ramler alindigina gore de kompanse hakki otomatik dogar. Amma uzun yazmissin hakkini savunmak ne zamandir dilencilik oldu? Tuhaf bir dusunce sekli. Senin dusunce sekline gore firmalar istedigi gibi davransin istedigi gibi fiyat ceksin biz alalim sonra yok efendim yanlis olmus diye iptal etsin mıy mıy da mıy mıy. Kimsenin senin parana ihtiyaci yok kardesim o 800 kusur lirayla sevdigine esine dostuna hediye al daha hayirli kullanmis olursun ibrahim'e atacağına.

Ben de bu konuyu başından beri takip ediyorum almak ve almamak arasında kalıp almadım çünkü benim ahlak kurallarım çerçevesinde malesef olursa olur olmazsa olmaz, kendimce düşündüm ve 16 gelir diye tahmin ettigim için almadım. 32 gelseydi sizin adınıza sevinirdim fakat şuan sevinemiyorum çünkü şu kendini çok iyiliksever olarak tanımlayıp şeytan gibi firmaların açığını kovalayan adam gibi çingenelik yapamam malesef. İndirim paylaşmak, fırsat yakalamak ayrı bir mesele fakat burada yapılan düpedüz çingenelik ve zorbalık ve daha bir sürü ahlaksız karaktersizlik görüyorum utanıyorum sizin adınıza.

Şansınızı denediniz eyvallah, olmadı iade edilir veya kullanmak isteyen varsa aldıgınız fiyata satılır falan fakat yani bir de iyi halt etmiş gibi konuşmalar falan paylaşılmış, şu üslubun avamlığına çingeneliğine bakar mısın okurken senin adına ben utandım.

Bir dahaki sefere bu şekilde destek elemanına zorbalık yapacağına dm'den iban at da ben karşılayım.

Küsüp paylaşmazsan da paylaşma.

Yarın bir gün amazon da senin gibiler yüzünden senin gibi küsüp tüm desteğini çekerse bu sefer kim kaybedecek parazit efendi ?

Yıllar önce senin yolundan yürüdüğün donanımhaberci abilerin yüzünden amazon türkiye pazarından koşulsuz desteğini çekti ve koşulsuz iade almıyor artık art niyetli insanlar yüzünden malesef. Yurtdışında iade talep ettiğiniz anda ürün iadesi bile istemeden yenisini yollayan firmayı düşürdüğünüz duruma bakın.

Tüm savunması da "16gb yazıyor 2 adet yazıyor" yollamak zorundalar. Arkadaş orada 16x2 32gb yazmıyor hiç bir yerde. 8x2 16gb ram de 16gb ve 2 adet kriterlerini ayrı ayrı karşılıyor. Zaten amazon almanyadan geliyor ürün belli ki bir çeviri hatası yapılmış.

Kendince bir de destekten onaylatmış, büyük ihtimal ile üniversiteden yeni mezun atanamamış veya geçici olarak destekte çalışan bir genç hanımefendiyi bulup evet 16gb 2 adet evet lafını almış ağzından.

İyi bok yemişsin afferin. Uyuz herif.

Bunun adı sıcak fırsat degil arkadaşlar bunun adı zorbalık, çingenelik, dilencilik, görgüsüzlük, ahlaksızlık.

Banlarsanız da banlayın. üç beş paralık indirimler için böyle karaktersizlere prim verin. Devam.

Abdullah bu tipin yaptıklarını okuyor takip ediyor mu acaba, okuyunca tüyleri diken diken olmuyor mu cringe olmuyor mu acaba, Şu yapılana ok diyorsa zaten bu forumla işim bitmiştir.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Aglama duvari yaptin burayı be :( burda bir anormallik yok,firma hata yapmış doğru ama hatasini telafi etmesi gerek,800/900 TL ye fritoz koyan migros 600 e 16 gbram koyan Gencer, veya 2k monitör koyan Trendyollari gördük vermeyecekleri ürünü tiklanma icin millete sattilar parayı aldılar kullandilar iade ettiler bunlarinki cok doğru da hak arayisi mi cirkeflik anladım ötede yasa
Aynen kanka migrosun trendyolun hatta 300 milyar dolarlik amazonun sizin 800 liranizi isletmeye ihtiyaclari vardi yoksa batacaklardi likidite ihtiyacıni bu yolla giderdiler..

Yani bu kadar da olmaz kelime bulamadim, sonra agresif kelime secimi ve uygunsuz davranis cezasi cekiyorum da bunun adi gerizekalilik degil de nedir 😂

hayir indirimde bulunca alinmasina birsey demiyorum bazen ben de aliyorum ama uzatip cingenelik yapip bir de piskin piskin savunuyorsunuz. Adamin savunmasina bak amazondaki musteri temsilcisi miymisim benimle mi konuşmuş, diyelim ki öyle lan ne olacak hadi benimle konustun, ne degisecek yuzsuze bak O kadar asagilik bir insansin ki @Ckribrahim uzuluyorum sana. Hayatini bu sekilde surungen gibi firma acigi kovalayarak gecirecegine pc basinda daha duzgun isler yapip para kazanabilirsin

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
Aynen kanka migrosun trendyolun hatta 300 milyar dolarlik amazonun sizin 800 liranizi isletmeye ihtiyaclari vardi yoksa batacaklardi likidite ihtiyacıni bu yolla giderdiler..

Yani bu kadar da olmaz kelime bulamadim, sonra agresif kelime secimi ve uygunsuz davranis cezasi cekiyorum da bunun adi gerizekalilik degil de nedir 😂

hayir indirimde bulunca alinmasina birsey demiyorum bazen ben de aliyorum ama uzatip cingenelik yapip bir de piskin piskin savunuyorsunuz. Adamin savunmasina bak amazondaki musteri temsilcisi miymisim benimle mi konuşmuş, diyelim ki öyle lan ne olacak hadi benimle konustun, ne degisecek yuzsuze bak O kadar asagilik bir insansin ki @Ckribrahim uzuluyorum sana. Hayatini bu sekilde surungen gibi firma acigi kovalayarak gecirecegine pc basinda daha duzgun isler yapip para kazanabilirsin
ağlamaya devam :)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Para kazanmak için yapmıyorum bunu hobi gibi bir şey para kazanmak için daha iyi işlerim ve mesleğim var merak etme. Hakaretlerini kenara yazıyorum onun hesabı ayrı sorulur . Senin gibi gereksiz biri için uyarı puanı almama bile değmez o kadar değerin yok. Hayır beni müşteri temsilcisi ile konuşmamdan vurup üzülen adamın konuşma tarzı bu şekilde. Ne yok bu arkadaşta siz tahmin edin. Kendinle çelişen bir insansın daha fazlası olmaz senden zorlama.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam rami ben almadim ben de basindan beri takip ediyorum, soyledikleriniz cok mantiksiz geliyor. Firma hatali girmis diye yaptiklari yanlisi neden hosgormek zorundayiz. Maasindan kesilecek arkadas da dogru bakip teyit alsaydi bu durumlara hic dusulmeyecekti? Ben maasindan kesilecegine de inanmam gerci ama yine de soyluyorum. Musteri temsilcisine yazip 2x16 teyidini aldigi andan itibaren ibrahim hocam yuzde yuz haklidir. Musteri temsilcisinin hakkini savunmak da sana hic ama hic dusmez sen adamin nesi oluyorsun da burada onu savunuyorsun. Hata yapmis teyit vererek bu kadar basit. Hataya istinaden bu ramler alindigina gore de kompanse hakki otomatik dogar. Amma uzun yazmissin hakkini savunmak ne zamandir dilencilik oldu? Tuhaf bir dusunce sekli. Senin dusunce sekline gore firmalar istedigi gibi davransin istedigi gibi fiyat ceksin biz alalim sonra yok efendim yanlis olmus diye iptal etsin mıy mıy da mıy mıy. Kimsenin senin parana ihtiyaci yok kardesim o 800 kusur lirayla sevdigine esine dostuna hediye al daha hayirli kullanmis olursun ibrahim'e atacağına.
Ben şunu anlayamadım şu an. Adama müşteri temsilcisinin nesisin de onu savunuyosun diye çıkışıyorsun ama sen gelip ibrahimi savunuyorsun :D
O haklı bu haksız konularına girmicem. Adam da sana demez mi ibrahimin ağızı yok mu sen ne onun adına konuşuyorsun diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca amazon küçük bir şirket değil. Kimsenin maaşından bir şey kesmez. Obilet çağrı merkezinde çalıştığım zamanlarda bir arkadasımız 30 k lık yurtdışı biletini patlattı yanlış bilgi vererek. Yine de şirket kendisi karşıladı bunu. Yapılan hataları şirket karşılıyor merak etmeyin. Daha sonra işten zorla çıkartıldı o ayrı mesele :D
O personele de bir şey olmamıştır. Konuyu çok uzatmışsınız be.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Ben şunu anlayamadım şu an. Adama müşteri temsilcisinin nesisin de onu savunuyosun diye çıkışıyorsun ama sen gelip ibrahimi savunuyorsun :D
O haklı bu haksız konularına girmicem. Adam da sana demez mi ibrahimin ağızı yok mu sen ne onun adına konuşuyorsun diye :D

Ayrıca amazon küçük bir şirket değil. Kimsenin maaşından bir şey kesmez. Obilet çağrı merkezinde çalıştığım zamanlarda bir arkadasımız 30 k lık yurtdışı biletini patlattı yanlış bilgi vererek. Yine de şirket kendisi karşıladı bunu. Yapılan hataları şirket karşılıyor merak etmeyin. Daha sonra işten zorla çıkartıldı o ayrı mesele :D
O personele de bir şey olmamıştır. Konuyu çok uzatmışsınız be.

Hocam ben ibrahimi savunmuyorum o durumda kim olsa olsun desteklerdim cunku hakli gozumde musteri temsilcisinden onay aldiysa. Bu kadar basit. Konunun cok uzadigina da kesin katiliyorum ama fikir belirtmek istedim sadece. Iyi forumlar.

Ve, musteri temsilcisinin meslegi dogru sekilde bilgi aktarmak o yuzden de musteri temsilcisi haksiz. Eklemek istedim.

Para kazanmak için yapmıyorum bunu hobi gibi bir şey para kazanmak için daha iyi işlerim ve mesleğim var merak etme. Hakaretlerini kenara yazıyorum onun hesabı ayrı sorulur . Senin gibi gereksiz biri için uyarı puanı almama bile değmez o kadar değerin yok. Hayır beni müşteri temsilcisi ile konuşmamdan vurup üzülen adamın konuşma tarzı bu şekilde. Ne yok bu arkadaşta siz tahmin edin. Kendinle çelişen bir insansın daha fazlası olmaz senden zorlama.
Bal gibi de al sat icin yaptigini herkes biliyor, isin olduguna da inanmiyorum net bir sekilde issizsin kanka, meslegin olabilir bu ulkedeki milyonlarca meslek sahibi issizler ordusundan birisin büyük olasılıkla. Aynen ama bende ne yok acabaa para mi yok demeye getiriyorsun aklınca,

Neyse gerisini farkli yazmistim sildim, allah herkese gonlunce versin ben isimden durumundan memnun olan kucuk azinliga mensubum sanirim

r4NG3r

80+ Silver
40 sayfadır kendi almadığı ram için paragraf yazan adam millete işsiz diyor

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam ben ibrahimi savunmuyorum o durumda kim olsa olsun desteklerdim cunku hakli gozumde musteri temsilcisinden onay aldiysa. Bu kadar basit. Konunun cok uzadigina da kesin katiliyorum ama fikir belirtmek istedim sadece. Iyi forumlar.

Ve, musteri temsilcisinin meslegi dogru sekilde bilgi aktarmak o yuzden de musteri temsilcisi haksiz. Eklemek istedim.

Herkes kendi çıkarlarını düşünmek zorunda. Doğru veya yanlış kısmı kişiyi ilgilendirir benim fikrimce. Devlet değilsen neden böyle yaptın diye kimsenin birilerini yargılamaya hakkı yok zaten. Müşteri temsilcisi de direkt başlığa bakıp evet böyle demiştir gayet doğal. Asıl hatayı yapan ürünü siteye o bilgilerle ekleyen.
Bal gibi de al sat icin yaptigini herkes biliyor, isin olduguna da inanmiyorum net bir sekilde issizsin kanka, meslegin olabilir bu ulkedeki milyonlarca meslek sahibi issizler ordusundan birisin büyük olasılıkla. Aynen ama bende ne yok acabaa para mi yok demeye getiriyorsun aklınca, olum butun ram stogunu alip foruma dagitabilirim sadece bir maasimla neyden bahsediyorsun daha fazla bu konulara girmeyelim detaylar seni uzer kardesim aslinda pek bi yuksek degil maasim sirket skalasinda fakat euro iste 20yle carpinca biraz ediyor bu topraklarda
Hocam senin de neden bu kadar uzattığını gram anlayamadım. Doğruysa onun doğrusu yanlıssa onun yanlışı. Al sat bile yapıyorsa ben ticari zeka derim sen fırsatçılık dersin konu yapanır.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bal gibi de al sat icin yaptigini herkes biliyor, isin olduguna da inanmiyorum net bir sekilde issizsin kanka, meslegin olabilir bu ulkedeki milyonlarca meslek sahibi issizler ordusundan birisin büyük olasılıkla. Aynen ama bende ne yok acabaa para mi yok demeye getiriyorsun aklınca, olum butun ram stogunu alip foruma dagitabilirim sadece bir maasimla neyden bahsediyorsun daha fazla bu konulara girmeyelim detaylar seni uzer kardesim aslinda pek bi yuksek degil maasim sirket skalasinda fakat euro iste 20yle carpinca biraz ediyor bu topraklarda
Kankan değilim onu bir belirteyim. İşim var gayet iyi çalışıyorum ve kazanıyorum. Ben sana fakir veya işsizsin demiyorum zaten. Bunu sen bana diyorsun. Birde ben diyormuşum gibi imaj çizmeye kalkmış şaka gibisin. İstediğini istediğine dağıtabilirsin. Allah daha çok versin. Ama bilgin olmadığı konularda insanların özel hayatlarıyla ilgili yorum yapma bence. He bu arada senin özel hayatın beni gram ilgilendirmiyor ekstra bilgi vermene gerek yok.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Herkes kendi çıkarlarını düşünmek zorunda. Doğru veya yanlış kısmı kişiyi ilgilendirir benim fikrimce. Devlet değilsen neden böyle yaptın diye kimsenin birilerini yargılamaya hakkı yok zaten. Müşteri temsilcisi de direkt başlığa bakıp evet böyle demiştir gayet doğal. Asıl hatayı yapan ürünü siteye o bilgilerle ekleyen.

Hocam senin de neden bu kadar uzattığını gram anlayamadım. Doğruysa onun doğrusu yanlıssa onun yanlışı. Al sat bile yapıyorsa ben ticari zeka derim sen fırsatçılık dersin konu yapanır.
Orasi da dogru haklisin. Basligi yanlis atanda kesin var kabahat. Ama ibrahimde yanlis yok. Musteri temsilcisi duzgun kontrol etmekle mukelleftir gozumde. Ben olsam direkt basliga bakmazdim birilerini arar kesin emin olurdum, mesela bazi musteri temsilcileri 8x2 demis soranlara. Onlar nasil dogru bildi? Demek ki ibrahime bakan MT de hatada.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Orasi da dogru haklisin. Basligi yanlis atanda kesin var kabahat. Ama ibrahimde yanlis yok. Musteri temsilcisi duzgun kontrol etmekle mukelleftir gozumde. Ben olsam direkt basliga bakmazdim birilerini arar kesin emin olurdum, mesela bazi musteri temsilcileri 8x2 demis soranlara. Onlar nasil dogru bildi? Demek ki ibrahime bakan MT de hatada.
Bu yoğunlukla da alakalı aslında. İbrahim konusurken belki bi yandan da 3-4 kişiyle daha konusuyordu. Bu yüzden bakma gereksinimi duymadı. Diğeri de emin olamadı baktı. Herkesin yapabileceği basit hatalar. Sadece burada çok abartılıyor su an bu durum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İşin göründüğü kadarını bilip yorum yapıyorlar birde kendini haklı gibi görüp hakaret ediyor. İşin arka kısmında neler konuştuğumuzdan haberi bile yok. Gördüğü kadarına kendi kafasında yorum yapıp duyar mı kasıyor artık anlamadım. Gerçi duyar kasan adam başkasına üzülüp karşısındakine hakaret eder mi onu da anlamadım. Garip davranışları var arkadaşın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom