Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Herkes kendi çıkarlarını düşünmek zorunda. Doğru veya yanlış kısmı kişiyi ilgilendirir benim fikrimce. Devlet değilsen neden böyle yaptın diye kimsenin birilerini yargılamaya hakkı yok zaten. Müşteri temsilcisi de direkt başlığa bakıp evet böyle demiştir gayet doğal. Asıl hatayı yapan ürünü siteye o bilgilerle ekleyen.

Hocam senin de neden bu kadar uzattığını gram anlayamadım. Doğruysa onun doğrusu yanlıssa onun yanlışı. Al sat bile yapıyorsa ben ticari zeka derim sen fırsatçılık dersin konu yapanır.
Kardeşim sıkıntı alsat degil zaten almak satmak 3000 yildir dunyada olan birsey adi da ticarettir herkes istedigi fiyata alir satar buna nerede bi itirazimi gordun.

Olay firmaya ve musteri temsilcilerine zorbalik yapip onlari belki de zor duruma düşürüp belki de primlerinden edecek, belki de işinden edecek bu cingeneler 800 lira kupon icin, üstelik bir de kendileri ceplerinden alinmis gibi onlarin hakkiymis gibi konusmuyorlar mi.. kardes urun istedigin gibi cikmazsa amazon kurusu kurusuna sana iade eder kur farki varsa bi de hediye ceki verir 20 tl 50 tl bitti gitti.

Benim 30k ya aldigim 4080 i sebepsiz iptal ettiler parayi 12 gun tutup. 20 tl hediye ceki verdiler onu da ben reddettim. Uzatip cingenelik yapsam alacagim parayi da vicdanim rahat kullanamazdim. Kart istiyorum dedim temin edemiyoruz dediler. Koskoca amazon bi karti temin edemiyorsa yaziklar olsun dedim kapadim, uzatmanin fazlasi kendi kisinin kendi karaktersizligidir

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Bal gibi de al sat icin yaptigini herkes biliyor, isin olduguna da inanmiyorum net bir sekilde issizsin kanka, meslegin olabilir bu ulkedeki milyonlarca meslek sahibi issizler ordusundan birisin büyük olasılıkla. Aynen ama bende ne yok acabaa para mi yok demeye getiriyorsun aklınca,

Neyse gerisini farkli yazmistim sildim, allah herkese gonlunce versin ben isimden durumundan memnun olan kucuk azinliga mensubum sanirim
Silmen dogru oldu hocam bence pek duzgun bir yaklasim degil. Olan var olmayan var. Benim de durumum sukur yerinde ama millete onu bunu dagitirim demiyorum :D zaten boyle bir sey yapilsa da mesela ben kabul etmem napiyim sadaka mi dileniyorum. Iyi kazanclar diliyorum islerin rast gitsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yoğunlukla da alakalı aslında. İbrahim konusurken belki bi yandan da 3-4 kişiyle daha konusuyordu. Bu yüzden bakma gereksinimi duymadı. Diğeri de emin olamadı baktı. Herkesin yapabileceği basit hatalar. Sadece burada çok abartılıyor su an bu durum.
Orasi da oyle ama gerekirse bekletmelidir bence ve dogrusunu soylemelidir. Bu benim dusuncem. Dusuncene saygi duyarim. Basit hata oldugu belli tabii ve amazon gibi bir firmaya boyle seyler yakismaz.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kardeşim sıkıntı alsat degil zaten almak satmak 3000 yildir dunyada olan birsey adi da ticarettir herkes istedigi fiyata alir satar buna nerede bi itirazimi gordun.

Olay firmaya ve musteri temsilcilerine zorbalik yapip onlari belki de zor duruma düşürüp belki de primlerinden edecek, belki de işinden edecek bu cingeneler 800 lira kupon icin, üstelik bir de kendileri ceplerinden alinmis gibi onlarin hakkiymis gibi konusmuyorlar mi.. kardes urun istedigin gibi cikmazsa amazon kurusu kurusuna sana iade eder kur farki varsa bi de hediye ceki verir 20 TL 50 TL bitti gitti.

Benim 30k ya aldigim 4080 i sebepsiz iptal ettiler parayi 12 gun tutup. 20 TL hediye ceki verdiler onu da ben reddettim. Uzatip cingenelik yapsam alacagim parayi da vicdanim rahat kullanamazdim. Kart istiyorum dedim temin edemiyoruz dediler. Koskoca amazon bi karti temin edemiyorsa yaziklar olsun dedim kapadim, uzatmanin fazlasi kendi kisinin kendi karaktersizligidir
Sen bu konudaki olayın para olmadığının bile farkına varmamışsın daha. İlk önce onun farkına var. Sonra diğer konuşmalarımı bilmen gerekiyor bu tarz yorum yapma hakkına sahip olabilmen için. Madem çok düşüncelisin bunları da düşünmen gerekiyor. Düz mantık adamsın. Daha fazla konuşmaya gerek yok.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Olay firmaya ve musteri temsilcilerine zorbalik yapip onlari belki de zor duruma düşürüp belki de primlerinden edecek, belki de işinden edecek bu cingeneler 800 lira kupon icin, üstelik bir de kendileri ceplerinden alinmis gibi onlarin hakkiymis gibi konusmuyorlar mi.. kardes urun istedigin gibi cikmazsa amazon kurusu kurusuna sana iade eder kur farki varsa bi de hediye ceki verir 20 TL 50 TL bitti gitti.

Benim 30k ya aldigim 4080 i sebepsiz iptal ettiler parayi 12 gun tutup. 20 TL hediye ceki verdiler onu da ben reddettim. Uzatip cingenelik yapsam alacagim parayi da vicdanim rahat kullanamazdim. Kart istiyorum dedim temin edemiyoruz dediler. Koskoca amazon bi karti temin edemiyorsa yaziklar olsun dedim kapadim, uzatmanin fazlasi kendi kisinin kendi karaktersizligidir
İşte bütün mesele bu. Sana göre doğru olan yazıklar olsun deyip konuyu kapatmak olmus. Başkasına göre ben böyle gördüm alıcam olur. Kimseyi işinden etmezler ama emin olabilirsin. Herkes kendi doğrularıyla yaşar zaten.
Haydi kapatın su meseleyi artık :D

Yoo konu para senin icin net sekilde, basliga bile caps acip hediye ceki yazmissin. Sana cesitli sifatlar kullanip uyari aldığım mesaja begeni yagiyor her actigimda yeni bir begeni 😂

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Ss at da gorelim :D

Inanmadigimdan degil de merak ettim. Yanlis anlama.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bak şöyle bir örnek geçeyim. Lcw de kasiyerlik yaptığım dönem etiket 80 iken kasada fiyat 130 civarında çıktı. Karşımda okumus bilgili bi müşteri varken onun peşine düştü. Doğru olan gördüğüm fiyata almam diyerek. En son kısımda da yöneticiyle konusurken bana sunu söyledi. Bu fark önemli değil öderim olur biter. Ama hayatın her noktasında hakkını savunman gerekiyor. Başkalarının yanlışlarından sen sorumlu olamazsın.

Bu pencereden bakınca gayet mantıklı geliyor. Hakkını aradıgı için o indirimi istiyor karşıdaki. Ama senin pencerenden bakınca da şu kadar paranın peşine düşmüş oluyor. Bakış açın değişirse diğer tarafa da hak vericeksin ama değiştirmemekte biraz kararlısın :)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yoo konu para senin icin net sekilde, basliga bile caps acip hediye ceki yazmissin. Sana cesitli sifatlar kullanip uyari aldığım mesaja begeni yagiyor her actigimda yeni bir begeni 😂
Para olsa hediye çeki ve ramleri iade etmeyi ilk ben teklif etmezdim adamlara. Gidip sordun mu ? Bunları acaba. Bak sana kaçıncıya bir sik bilmiyorsun diyorum hala para para diyorsun. Para senin için çok önemli sanırım. Para önceliğim olsa. 354 TL ye aldığım DDR5 rami bile geri vermezdim. DFSyi arayıp sorabilirsin. Beni tanımıyorsun. Hala kafanın dikine gidip artislik falan yapmaya çalışıyorsun. Ama gerçekten hakkımda zerre kadar fikrin yok. Hadi şimdi ****** git burdan.

Bu tuketici haklari yonetmeline gore devletin tuketici vatandasa sunmus oldugu haktir, tabi ki savunulur. Burada konuda en basinda 16x2 32gb yazsa bu elemanlar hakli olurdu ama dedigim gibi hiç bir yerde yazmıyordu. Muglak bir tanim uzerinden biz burdan yururuz 16 yollasalar da en kotu cingenelik yapariz ehehheheh diye aldilar ve aynı mentalite ile devam ediyorlar, bu adamlarin bakis acisi degismez her zaman olacaktir bu sekilde firsatcilar, sadece son sayfalarda cok iyilik melegiymis gibi bir algi yapiliyordu, bana gecmedi o algi dusuncelerimi acik açık soyledim

Para olsa hediye çeki ve ramleri iade etmeyi ilk ben teklif etmezdim adamlara. Gidip sordun mu ? Bunları acaba. Bak sana kaçıncıya bir sik bilmiyorsun diyorum hala para para diyorsun. Para senin için çok önemli sanırım. Para önceliğim olsa. 354 TL ye DDR5 rami bile geri vermezdim. DFSyi arayıp sorabilirsin. Beni tanımıyorsun. Hala kafanın dikine gidip artislik falan yapmaya çalışıyorsun. Ama gerçekten hakkımda zerre kadar fikrin yok. Hadi şimdi ****** git burdan.
Ne oldu lan terbiyeden bahsediyordun daha 3 dakika evvel, cikarin olmasa onu da vermezdin geri parazit seni adini bile koyarlarken çıkaribrahim koymuslar cikarci ibrahim seni

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu tuketici haklari yonetmeline gore devletin tuketici vatandasa sunmus oldugu haktir, tabi ki savunulur. Burada konuda en basinda 16x2 32gb yazsa bu elemanlar hakli olurdu ama dedigim gibi hiç bir yerde yazmıyordu. Muglak bir tanim uzerinden biz burdan yururuz 16 yollasalar da en kotu cingenelik yapariz ehehheheh diye aldilar ve aynı mentalite ile devam ediyorlar, bu adamlarin bakis acisi degismez her zaman olacaktir bu sekilde firsatcilar, sadece son sayfalarda cok iyilik melegiymis gibi bir algi yapiliyordu, bana gecmedi o algi dusuncelerimi acik açık soyledim

Ne oldu lan terbiyeden bahsediyordun daha 3 dakika evvel, cikarin olmasa onu da vermezdin geri parazit seni adini bile koyarlarken çıkaribrahim koymuslar cikarci ibrahim seni
Sadece senin ağzın yok ben terbiyemi bozmamıştım ama sen bundan anlıyorsun işte bak nasıl yola geldin. Keşke ağzın torba olsada onu bir büzsem. 1 Gr aklınla burda müşteri temsilcisini savunuyorsun.

BabaVoss7

80+ Silver
sanırım konunun kapanma vakti gelmiş sayın yöneticilerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom