Adamhaklıbeyler
80+
Kardeşim sıkıntı alsat degil zaten almak satmak 3000 yildir dunyada olan birsey adi da ticarettir herkes istedigi fiyata alir satar buna nerede bi itirazimi gordun.Herkes kendi çıkarlarını düşünmek zorunda. Doğru veya yanlış kısmı kişiyi ilgilendirir benim fikrimce. Devlet değilsen neden böyle yaptın diye kimsenin birilerini yargılamaya hakkı yok zaten. Müşteri temsilcisi de direkt başlığa bakıp evet böyle demiştir gayet doğal. Asıl hatayı yapan ürünü siteye o bilgilerle ekleyen.
Hocam senin de neden bu kadar uzattığını gram anlayamadım. Doğruysa onun doğrusu yanlıssa onun yanlışı. Al sat bile yapıyorsa ben ticari zeka derim sen fırsatçılık dersin konu yapanır.
Olay firmaya ve musteri temsilcilerine zorbalik yapip onlari belki de zor duruma düşürüp belki de primlerinden edecek, belki de işinden edecek bu cingeneler 800 lira kupon icin, üstelik bir de kendileri ceplerinden alinmis gibi onlarin hakkiymis gibi konusmuyorlar mi.. kardes urun istedigin gibi cikmazsa amazon kurusu kurusuna sana iade eder kur farki varsa bi de hediye ceki verir 20 tl 50 tl bitti gitti.
Benim 30k ya aldigim 4080 i sebepsiz iptal ettiler parayi 12 gun tutup. 20 tl hediye ceki verdiler onu da ben reddettim. Uzatip cingenelik yapsam alacagim parayi da vicdanim rahat kullanamazdim. Kart istiyorum dedim temin edemiyoruz dediler. Koskoca amazon bi karti temin edemiyorsa yaziklar olsun dedim kapadim, uzatmanin fazlasi kendi kisinin kendi karaktersizligidir