Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Arkadaşa katılıyorum. Googlea da yazın seri nosunu bakın. Ölçü dediği toplam ram kapasitesi. 16 yazıyor 2li set diyor yani 2x8 toplam 16gb şeklinde. 32 gb olanda mesela 32 gb yazıyor 16gb 2li set yazmıyor.

Amazon TR olsa neyse de kaç ay bekleyeceksiniz 16gb gelecek 2x8
aman hocam sal ya sanki biz çamur atıyoruz adamlara bak:D neyse onu söylüyoruz. herif 3 tane almış onun gelmesi yurtdışından 2 haftayı bulur geri iade verirken amazon politikasını bilmiyor daha ne ücret verecek onu bilmiyor :D iadeyi gönderir 2 haftada öyle bekler 1 ay sonra parasının bir kısmını geri alır sonrada amazon yallah diyip ev adresini kartını banlar tertemiz kurtulur.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
aman hocam sal ya sanki biz çamur atıyoruz adamlara bak:D neyse onu söylüyoruz. herif 3 tane almış onun gelmesi yurtdışından 2 haftayı bulur geri iade verirken amazon politikasını bilmiyor daha ne ücret verecek onu bilmiyor :D iadeyi gönderir 2 haftada öyle bekler 1 ay sonra parasının bir kısmını geri alır sonrada amazon yallah diyip ev adresini kartını banlar tertemiz kurtulur.
Derdime şimdiden ortak olduğun için sağol düşünceli insan

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
olanı yazıyorum ben. kimseyle alıp veremediğim yok ama sana iyi olacak. daha amazon germany satıcılı yurtdışı üründe iade verirken kargo ödediğini bilmiyorsun nasıl olsa öyle gelirse iade veririm diyorsun. senlemi polemik yapacağım inşallah iptal miptal etmezsin benim yazdıklarımdan sonra.

• Hahaha
Reaksiyonlar: bane

Bilal539

80+ Silver
Şuan ki halinden 850TL ucuza aldık ben yanlış geleceğini sanmıyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
2li set diyince aynı üründen 2 tane gönderecekler diye mi bekliyorsun hocam? ramlerde tek modül ve ikili set olarak geçer amazonda. ikili set dediğinde 2x8 gibi gönderir yani 2x8x2 değil. yani iki modül dediğinde dual channel olarak anlamanız gerekiyor. ramin kodu var zaten kodda ne yazıyorsa o gelir kodunu aratın bakın bu bakar basit.
Adet 2 yazıyor ? O nasıl olacak 2x8 gb ram paketi 1 adet olarak yazıyorlar. Ama bizim aldığımız ürünün açıklamasında 16gb olarak 2 adet yazıyor.

Bilal539

80+ Silver
Bakın burada ne yazıyor.

Ekler

• 1.png
    1.png
    34.9 KB · Hit: 105

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
ddr4te bu tip varmıydı ya

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enis
Adet 2 yazıyor ? O nasıl olacak 2x8 gb ram paketi 1 adet olarak yazıyorlar. Ama bizim aldığımız ürünün açıklamasında 16gb olarak 2 adet yazıyor.
Sipariş aşamasında 2 li kit yazıyordu yani 1 paketin içerisinde 2 adet ram var 2 li kit demek. 2 adet kit yazsaydı 2 paket şekilde gelmesi gerekirdi. Buradaki arkadaşlar da Amazon Tr desteğe yazıyor ancak ürün germany tarafından satılıp gönderiliyor. Amazon tr hiç bir şey yapamıyor germany siparişlerinde iade ve iptal hariç bilgi dahi göremiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
aynen doğru kimse iptal etmesin 2x8 2 paket toplamda 32gb gelecek kesin bilgi.

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
HASER
Ürün bitti mi 8 gb çıkıyor

no-name

80+ Silver
@Shaco

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom