Neler Yeni

Amazon.com.tr rezilliği

Maethril_

80+ Bronze
5 gün sürmez. Çok yakında geçer hesabına. Yapılacak bir şey yok aslında bu duruma. Verdiğin siparişleri algoritma farklı şekilde de anlamış olabilir. Arkadaş söylemiş temiz hesap faslını bu şekilde açıp kullan.
Önceden tablet , tablet kılıfı , tablet ekran koruyucu , telefon ekran koruyucu almıştım sanırım onları aynı kategoride saydı. Umarım çabuk yatırırlar artık bakıcaz.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Eren n
Amazon kraldır gardaş sende bir yamukluk var demekki :D
Aynısını vatan bilgisayar içinde zamanında söylüyorlardı başka siteler içinde söyleniyordu sizin amazonda hisseniz yoksa veya amazonda çalışmıyorsanız amazonu bu kadar savunmanızın sebebi nedir?

eğer sebebi siz sorun yaşamadığınız içinse bu konudaki arkadaş sorun yaşamış sorununu anlatıyor siz sorun yaşamadınız diye kusursuz olmuyor amazon veya x sitesi

Bünyamina

80+ Platinum
Hala fanboy diyor kafayı yersin :kekw:

Amazon kitap sattığı tarihten beri üyesiyim o tarihlerde sen dünyada yoktun.

Türkiye'de bir amazon kaldı zaten mümkünse ondan elinizi çekin güzel kardeşim ya.

Amazon bizim gibi iyi niyetli kullanıcılara kıyağını her zaman geçiyor zaten.

Örneği de burada.

Alıntıyı görüntüle
Şu görsele rağmen hala amazon rezilliği diyorsan seni n11'e doğru uğurlayalım.
N11 izlediği müşteri memnuniyetini bende hiç beğenmiyorum. Bu konuda haklısın. Mecbur bazen güzel indirimler oluyor. Oradan alışveriş yapıyoruz.

Maethril_

80+ Bronze
Hocam 1 adet Nutella aldım Amazon’dan 6 ay sonra aynı sebepten iptal şaka gibi ldşdkdğndldkdşdkşdmdşd ama desteğe yazın çözüyorlar bana çözeceğiz dediler
Teşekkürler hocam oda garipmiş :D Yazdım desteğe 2 güne geçer elinize dedi bakalım artık.

Bünyamina

80+ Platinum
Önceden tablet , tablet kılıfı , tablet ekran koruyucu , telefon ekran koruyucu almıştım sanırım onları aynı kategoride saydı. Umarım çabuk yatırırlar artık bakıcaz.
Olabilir. İnan algoritmayı yapan dışında bence detaylı bilen yoktur.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Eren n
yıllardır amazonda satıcı olmasam evet lan amazon bozuk galiba diyeceğimde işte bilince öyle olmuyor
madem biliyorsun söylesene amazonda çinlilerin 1. sayfada olan satıcıların ürünlerini alıp 1 yıldız verip baltaladıklarını adamları batırdıklarını araştırsana youtube üzerinden çinliler domine ediyordu bi aralar amazonu hala öyle mi bilmiyorum

Maethril_

80+ Bronze
Aynısını vatan bilgisayar içinde zamanında söylüyorlardı başka siteler içinde söyleniyordu sizin amazonda hisseniz yoksa veya amazonda çalışmıyorsanız amazonu bu kadar savunmanızın sebebi nedir?

eğer sebebi siz sorun yaşamadığınız içinse bu konudaki arkadaş sorun yaşamış sorununu anlatıyor siz sorun yaşamadınız diye kusursuz olmuyor amazon veya x sitesi
İnsanımız fanboy olmaya çok hevesli maalesef. Amazon hiç hata yapamaz gibi konuşuyorlar hata yapınca tüketiciyi suçluyorlar. Sonra firmalar zaten ne yapsak savunuluyor diye bunları soyuyor farkında değiller :D

liluzivert

80+ Bronze
madem biliyorsun söylesene amazonda çinlilerin 1. sayfada olan satıcıların ürünlerini alıp 1 yıldız verip baltaladıklarını adamları batırdıklarını araştırsana youtube üzerinden çinliler domine ediyordu bi aralar amazonu hala öyle mi bilmiyorum
çinli olanda alıp 1 yıldız verende ben değilim ama amazonda satıcı olmanın ne kadar zor olduğunu, en küçük hatanda hesabının suspend yiyebildiğini biliyorum. Bu yüzden fiyat farkı olsa bile amazondan alıyorum çünkü kötü satış yaparsa hesabının kapanacağının farkındayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yok
Amazon ve Google, Project Nimbus üzerinde birlikte çalışıyor. Project Nimbus, İsrail ordusuna ve hükümetine bulut hizmetleri sağlamaya yönelik 1,2 milyar dolarlık bir sözleşmedir. Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla gözetlenmesine ve onlar hakkında yasa dışı veri toplanmasına olanak tanıyor ve İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişletilmesini kolaylaştırıyor.

Google ve Amazon, İsrail ordusuna bulut hizmetleri sağlamaya yönelik Nimbus Projesi sözleşmesini ortaklaşa kazandı. Bu, Filistinlilere yönelik baskıyı sürdürmek için kullanılacak 1,2 milyar dolarlık bir sözleşme. Ayrıca Amazon’un CEO’su Andy Jassy 10 ekim 2023’te Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla İsrail askerlerinin yanında olduğunu, İsrail’e destek vermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını bildirdi.

AWS dahil Amazon ürünlerine para harcamayın
Amazon için çalışmayın
Kindle kitaplarını ve diğer içerikleri Amazon'dan satın almayın
Amazon prime üyeliğinizi iptal edin

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Eren n
çinli olanda alıp 1 yıldız verende ben değilim ama amazonda satıcı olmanın ne kadar zor olduğunu, en küçük hatanda hesabının suspend yiyebildiğini biliyorum. Bu yüzden fiyat farkı olsa bile amazondan alıyorum çünkü kötü satış yaparsa hesabının kapanacağının farkındayım
burada arkadaşın sorunu satıcının güvenilir olup olmaması suspend yiyip yememesi değil tek bir sipariş oluşturmasına rağmen saçma bir sebepten siparişinin iptal olması

Maethril_

80+ Bronze
Dostum düzgünce konuşalım. Şimdi bir algoritma var değil mi ? Yani insanoğlunun yaptığı bir sistem var bu sistemde hata payıda var tabii ki. Peki sen neden belkide o hata payına denk gelen tüketiciyi suçlayıp bir firmayı savunuyorsun senin burdan kazancın nedir ? Amazondan satış yaptığın içlin adının kirlenmesini mi istemiyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,679
Üyeler
159,811
Son üye
nissy
Top Bottom