14 gün süre veriyorlar, süre dolunca da çözülmüyorsa sıkıntılı sürece gireceğiz gibi gözüküyor. Umarım sizin sorununuz da en kısa süre de çözülür hocamBana da depo sorun çıkartıyor aynı şekilde umarım çözülür bu kez seninki
14 gün süre veriyorlar, süre dolunca da çözülmüyorsa sıkıntılı sürece gireceğiz gibi gözüküyor. Umarım sizin sorununuz da en kısa süre de çözülür hocamBana da depo sorun çıkartıyor aynı şekilde umarım çözülür bu kez seninki
Sistemde sıkıntı yok kaç kere alışveriş yaptım ya satıcı ya da almaya çalışan arkadaşta var sıkıntıköyünde ineğin tezeğini avuçlayan adamlar amazondan alışveriş yaparsa olacağı bu normal. sistemin açıklarını suistimal üstüne suistimal edenleri biliyoruz. amazonun tr pazarına bu şekilde davranmasına çok şaşırmıyorum. eskiden üründe arıza olduğunda ürün sizde kalsın parasını iade ediyoruz diyen firma artık yok. millet düşünsün bakalım o sistemi tr pazarından neden kaldırdılar. aynı sistem hala ab pazarında devam ediyor. türk milleti alışveriş yapmayı bilmediği gibi art niyetli ve açgözlü. tr pazarına girdiği andan bu yana mükemmele yakın çalışmış firmayı neden bu hale getirdik diye sormuyolar da sistemin açığından faydalanıp deli gibi hane halkının alacağından fazla ürün alıp milletin hakkını gasp edenlere laf etmiyorlar.
burda kimsenin amazonu koruduğu yok. amazon tr pazarından çekildiğinde şark kurnazlarının kucağında hoplayacaksınız haberiniz yok. çoğunluk türk firmalarının ticari ahlakı yok. sürüm sürüm süründürüyor milleti bu x türk firmaları. isim vermeyeceğim elini veren kolunu kaptırıyor alayına.
bozulan amazon değil olum sizin ahlakınız. toplum ne kadar bozuksa ülkede ki ticari ahlak da o kadar bozuk olur.
çuvaldızı millet önce kendine batıracak sonra neden bu firma bu hale geldi neden böyle davranmaya başladı diye sorgulayacak.
çıkmış ordan iki üç dallama fanboyluk muhabbeti çeviriyor. olaylara objektif açıdan bakmadığınız sürece daha çok ezilirsiniz.
ürün alıp amazondan kutu içine farklı ürün koyup yollayan mı ararsın. ürünleri değiştiren mi ürün gelmedi deyip kutuda ki ürünü çalan mı ararsın ürünü alıp 3 gün kullanıp kasti iade edeni mi ararsın. ürün alıp topluca legto vb benzeri sitelerden satanı mı ararsın. bu milletin aç gözlülüğü bitmez. firma da buna karşı önlem almış. amazonda ürün aldığınızda kutu üstünde iade etiketinde bir kod var. adamlar artık iade ürünleri de yolluyor sorunu yoksa. yani bi firmaya bu kadar yüklenirsen karşılığını alırsın. ama amazon ama hb ama n11. fark etmez. millet bozulursa firmalar da önlem alır.
Yok knk 5 günde dünya savaşı başlayacak amazon paranı yiyecekAmazondan S24 Plus satın aldım ve satın aldıktan 10dk sonra siparişim iptal edildi. Neden miş ? 1 hanenin alabileceği sınırı aşıyor muşum. Toptan gözüyle bakıyor yani amazon sanki ben 10 tane S24 satın almışımda. Amazon üzerinden ilk defa telefon almak istedim ve böyle oldu. Para ne zaman iade edilcek 5 gün içinde. 5 günde ne olacak ? Telefonun fiyatı artacak ve 5 gün para işletilmiş olacak. Arkadaşlar amazonun ya algoritması bozuk yada bilerek işletmek için böyle yapıyorlar. Son zamanlarda amazon üzerine olan şikayetler hat safhada kalitelerini tamamen bozmuş durumdalar. Eskiden pahalı olsun amazon olsun derdim şu an ise n11 deki adı sanı belli olmayan satıcılar daha çok güven veriyor.
bu köylü kurnazlarında sorun var. birde geğire geğire konuşuyorlar burada. tam sopalıklar. hırsız hırsızı korurmuş. o muhabbet.Sistemde sıkıntı yok kaç kere alışveriş yaptım ya satıcı ya da almaya çalışan arkadaşta var sıkıntı
doğum günün kutlu olsun.Yok knk 5 günde dünya savaşı başlayacak amazon paranı yiyecek
Eyw aga sağolbu köylü kurnazlarında sorun var. birde geğire geğire konuşuyorlar burada. tam sopalıklar. hırsız hırsızı korurmuş. o muhabbet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğum günün kutlu olsun.
Ya demekki fazla lınmıyor dimi niye hata versin o zamanbu köylü kurnazlarında sorun var. birde geğire geğire konuşuyorlar burada. tam sopalıklar. hırsız hırsızı korurmuş. o muhabbet.
doğum günün kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun hadi bende diyeyimEyw aga sağol
Eyw sağol aga zaten kutlayan bi burası var ki arkadaş yok zaten ailede kutlamıyo bendede alışkanlık değilYa demekki fazla lınmıyor dimi niye hata versin o zaman
Doğum günün kutlu olsun hadi bende diyeyim
yüzlerce alışverişim var ihtiyacım kadar aldım gerekmedikçe iade etmedim hesabımda en ufak bir sorun yok. geçen ürün gitti garantiye geldi adamlar muadil ürün sundular 3.100 tl kupon verdiler üstüne ürün sizde kalsın deyip mouse'un parasını da iade ettiler.Ya demekki fazla lınmıyor dimi niye hata versin o zaman
olsun biz kutlarız sağlıklı nice mutlu yaşlara dostum.Eyw sağol aga zaten kutlayan bi burası var ki arkadaş yok zaten ailede kutlamıyo bendede alışkanlık değil
Aynen öyle , yurt dışı sipariş verdim ürünün biri resimdeki gibi metaryali olmayınca iade etmek istedim, karşı taraf ürün sizde kalsın iade etmeyin %40 para iadesi yapalım diyor, . Her zaman kolaylık sağlayan bir site. Kaldıki ürünü getirmeden önce adresinizde olup olmadığınızı soruyor . Yani adamlar hizmet etmeye çalıştıkça adamları bezdirmek için çalışan şark kurnazları bu milletin ahlaksız çocukları yüzünden durum bu noktalara geliyor.köyünde ineğin tezeğini avuçlayan adamlar amazondan alışveriş yaparsa olacağı bu normal. sistemin açıklarını suistimal üstüne suistimal edenleri biliyoruz. amazonun tr pazarına bu şekilde davranmasına çok şaşırmıyorum. eskiden üründe arıza olduğunda ürün sizde kalsın parasını iade ediyoruz diyen firma artık yok. millet düşünsün bakalım o sistemi tr pazarından neden kaldırdılar. aynı sistem hala ab pazarında devam ediyor. türk milleti alışveriş yapmayı bilmediği gibi art niyetli ve açgözlü. tr pazarına girdiği andan bu yana mükemmele yakın çalışmış firmayı neden bu hale getirdik diye sormuyolar da sistemin açığından faydalanıp deli gibi hane halkının alacağından fazla ürün alıp milletin hakkını gasp edenlere laf etmiyorlar.
burda kimsenin amazonu koruduğu yok. amazon tr pazarından çekildiğinde şark kurnazlarının kucağında hoplayacaksınız haberiniz yok. çoğunluk türk firmalarının ticari ahlakı yok. sürüm sürüm süründürüyor milleti bu x türk firmaları. isim vermeyeceğim elini veren kolunu kaptırıyor alayına.
bozulan amazon değil olum sizin ahlakınız. toplum ne kadar bozuksa ülkede ki ticari ahlak da o kadar bozuk olur.
çuvaldızı millet önce kendine batıracak sonra neden bu firma bu hale geldi neden böyle davranmaya başladı diye sorgulayacak.
çıkmış ordan iki üç dallama fanboyluk muhabbeti çeviriyor. olaylara objektif açıdan bakmadığınız sürece daha çok ezilirsiniz.
ürün alıp amazondan kutu içine farklı ürün koyup yollayan mı ararsın. ürünleri değiştiren mi ürün gelmedi deyip kutuda ki ürünü çalan mı ararsın ürünü alıp 3 gün kullanıp kasti iade edeni mi ararsın. ürün alıp içini açıp parça çalıp yollayanı mı ararsın ürün alıp topluca legto vb benzeri sitelerden satanı mı ararsın. bu milletin aç gözlülüğü bitmez. firma da buna karşı önlem almış. amazonda ürün aldığınızda kutu üstünde iade etiketinde bir kod var. adamlar artık iade ürünleri de yolluyor sorunu yoksa. yani bi firmaya bu kadar yüklenirsen karşılığını alırsın. ama amazon ama hb ama n11. fark etmez. millet bozulursa firmalar da önlem alır.
%100 haklısınız hocamköyünde ineğin tezeğini avuçlayan adamlar amazondan alışveriş yaparsa olacağı bu normal. sistemin açıklarını suistimal üstüne suistimal edenleri biliyoruz. amazonun tr pazarına bu şekilde davranmasına çok şaşırmıyorum. eskiden üründe arıza olduğunda ürün sizde kalsın parasını iade ediyoruz diyen firma artık yok. millet düşünsün bakalım o sistemi tr pazarından neden kaldırdılar. aynı sistem hala ab pazarında devam ediyor. türk milleti alışveriş yapmayı bilmediği gibi art niyetli ve açgözlü. tr pazarına girdiği andan bu yana mükemmele yakın çalışmış firmayı neden bu hale getirdik diye sormuyolar da sistemin açığından faydalanıp deli gibi hane halkının alacağından fazla ürün alıp milletin hakkını gasp edenlere laf etmiyorlar.
ürün alıp amazondan kutu içine farklı ürün koyup yollayan mı ararsın. ürünleri değiştiren mi ürün gelmedi deyip kutuda ki ürünü çalan mı ararsın ürünü alıp 3 gün kullanıp kasti iade edeni mi ararsın. ürün alıp içini açıp parça çalıp yollayanı mı ararsın ürün alıp topluca legto vb benzeri sitelerden satanı mı ararsın. bu milletin aç gözlülüğü bitmez. firma da buna karşı önlem almış. amazonda ürün aldığınızda kutu üstünde iade etiketinde bir kod var. adamlar artık iade ürünleri de yolluyor sorunu yoksa. yani bi firmaya bu kadar yüklenirsen karşılığını alırsın. ama amazon ama hb ama n11. fark etmez. millet bozulursa firmalar da önlem alır.
böyle giderse zaten tr pazarından çekilir. ülkede hak yok hukuk yok adalet yok. böyle yozlaşmış milletlerden büyük firmalar tek tek çekiliyor. yakın dönemde örnekleri çok. amazon da fazla kalmaz. sonra n11'de ki ahmetin firmasına kalırlar o da toplumun alışveriş alışkanlığı potansiyelini ( ahlaksızca alışveriş ) bildiği için istediği gibi at koşturur. sonra gelirler mağduruz diye ağlarlar forumlarda. geçen gün instagramda geziyorum adam yada kadın'ın biri tabak takımı almış tüm tabakları kırmış iade etmiş satıcısı da kadın. video çekerek ağlıyor neden böyle yapıyorsunuz bu kaç oldu biz küçük esnafız bu zararların altından kalkamıyoruz diye ağlıyor ( ciddi ciddi ağlıyor ) video'da bulursam atarım.Aynen öyle , yurt dışı sipariş verdim ürünün biri resimdeki gibi metaryali olmayınca iade etmek istedim, karşı taraf ürün sizde kalsın iade etmeyin %40 para iadesi yapalım diyor, . Her zaman kolaylık sağlayan bir site. Kaldıki ürünü getirmeden önce adresinizde olup olmadığınızı soruyor . Yani adamlar hizmet etmeye çalıştıkça adamları bezdirmek için çalışan şark kurnazları bu milletin ahlaksız çocukları yüzünden durum bu noktalara geliyor.
Ya arkadaş sen hala neyin boşunu yapıyorsun, sen şaka mısın bir insanın kavrama kabileyi bu kadar mı rezil olur 3 yaşında çocuk musun sen hâlâ bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun. Sizin gibi laf anlamazlara saygı bozmadan konuşmak epey zor. Kim ne kullanıyorsa kullansın, kim ahlaksız alışveriş yapıyorsa yapsın bu arkadaş herhangi bir yanlış bir şey yapmadığını belirtiyor ya sanane başkaları bunu suistimal ediyorsa.köyünde ineğin tezeğini avuçlayan adamlar amazondan alışveriş yaparsa olacağı bu normal. sistemin açıklarını suistimal üstüne suistimal edenleri biliyoruz. amazonun tr pazarına bu şekilde davranmasına çok şaşırmıyorum. eskiden üründe arıza olduğunda ürün sizde kalsın parasını iade ediyoruz diyen firma artık yok. millet düşünsün bakalım o sistemi tr pazarından neden kaldırdılar. aynı sistem hala ab pazarında devam ediyor. türk milleti alışveriş yapmayı bilmediği gibi art niyetli ve açgözlü. tr pazarına girdiği andan bu yana mükemmele yakın çalışmış firmayı neden bu hale getirdik diye sormuyolar da sistemin açığından faydalanıp deli gibi hane halkının alacağından fazla ürün alıp milletin hakkını gasp edenlere laf etmiyorlar.
Ya sussana sen lütfen Bunun neresi hırsızlık be akılsız arkadaşbu köylü kurnazlarında sorun var. birde geğire geğire konuşuyorlar burada. tam sopalıklar. hırsız hırsızı korurmuş. o muhabbet.
Gel senle sesli sohbete girelim, bak bakalım benim hesabımda en ufak iadeye bile gitmedim, onlarca bin harcadım şuana kadar da en ufak sorun yaşamadım fakat son alışverişim ne olduğu ortada, monitör aldım ve 1 aydır monitörüme erişimim yok o zaman söyle bakayım burada hırsız biz miyiz yoksa o firma mı? Bir aydır bekliyorum çözüme dair hiç bir işlem yapılmıyor, sadece beklemem söyleniyor. Sana çözüm sunmuşlar eyvallah ama bunu bana yapmadıktan da sonra ne anlamı var?yüzlerce alışverişim var ihtiyacım kadar aldım gerekmedikçe iade etmedim hesabımda en ufak bir sorun yok. geçen ürün gitti garantiye geldi adamlar muadil ürün sundular 3.100 tl kupon verdiler üstüne ürün sizde kalsın deyip mouse'un parasını da iade ettiler.
adam gibi alışveriş yapıp art niyetli davranmayanlara amazon'da ticari ahlaka yakışır şekilde yaklaşıyor. burda bunların bahsetmediği çok şey var da işlerine gelmiyor. bir kısmını yukarda yazdım zaten. o yazdıklarımın 3 katı daha var.
Giraycığım sen ne anlatıyorsun bro? Ben bu adamı tanımam etmem ama böyle bir şey yapmaya kalkmış mı hayır? Ee o zaman bizene o tabağını kırmış bu çanağını kırmış bir müşteriye diğer müşteriler nasılsa öyle mi davranılır sen ne saçmalıyorsun?size basit bir örnek vereceğim kendimden gp ile başlayan bir firmadan hp omen koltuk aldım. koltuğu sorunsuzca kurdum fakat oturma alanı yanlardan baskı yaptı baldırlarıma biraz iri yarı bir adamım. çok geçmedi 2. gününde demonte yaptım güzelce hatasız eksiksiz paketledim ve bunu yaparken video'ya aldım. video'ya alma sebebim firmaya güvenmeyişim.
ürün yollandı firma ürünü teslim aldı. hb sistemine 2 fotoğraf yüklemişler. ürün tekerlekleri soyulmuş halde soyulmuş diyorum resmen asvaltta sürüklenmişçesine plastikleri kalkmış. ulan dedim ne oluyor ? sistemde itiraz ettim ve şunu yazdım ürün paketlenirken uzun video mevcut. dilerseniz çözüm merkezine hemen iletebilirim bu problem benden kaynaklı değil. firma tekrar red ederse elimde ki video kaydı ile birlikte thh başvuracağım. firma da kayıtlarla başvursun kim haklı görelim.
noldu biliyor musunuz ?
15 dk geçmeden bu gp ile başlayan firma iadeyi onayladı.
böyle çakallar işte. böyle ahlaksızlar.
bu yüzden ticari ahlakı olmayan böyle firmaların eline düşersiniz büyük kurumsal firmalar olmazsa diyorum. kalkmışlar fanboyluk diyorlar
düş bakalım bu yazdığım firmanın eline sonra amazonu düşün dua edersin adamların tr pazarında oluşuna.