🔥İndirim 🔥Amazon da Dev İndirimler Ugreen Ürünleri ve İnternet Kablolarında İndirim🔥

Hocam 200tl lik sadece USB portu var ve sadece 1 tanesi 3.0 diğerleri 2.0

Ugreen olanda gördüğüm kadarıyla type c portu da var
Veggieg olanda da gigabit ethernet portu ve hepsi usb 3.0 portu var.
Veggieg olanı alayım belki birgün yedek gigabit ethernet portuna ihtiyacım olur

Bu slim olan cat6 mı flat olan 6 mı daha incedir kapımın altından geçirmek için soruyorum

Merhaba hocam, şu an 6 metre Cat5 kablo kullanıyorum ve 50 mbps altyapıdan dolayı 47.5 mbps alıyorum. 5 metrelik olan Cat6 kablo alsam, herhangi bir fark olur mu?
Olacağını pek zannetmem hocam. Kablonun bant genişliği fazlasıyla artıyor ve sinyal frekansları yükseliyor. Belki çok ufak ping değerlerinde 1-2 ms fark eder ya da etmez hissetmezsin bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu slim olan cat6 mı flat olan 6 mı daha incedir kapımın altından geçirmek için soruyorum
Flat kapı altından arasından vs. geçirmek için daha uygun sanırım ama slim kablo da tercih edebilirsin. Flat olan cat6, slim olan cat6a yani daha üst versiyon kablo.

Yok hocam dairenizde oluyor ont cihazı. Kişiseldir o. Daireniz dışında olacağını hele zemin katta olacağını hiç zannetmiyorum. Routerınızın bulunduğu yeri bir kontrol edin. Orada router ın wan portuna gelen kablonun bağlı olduğu ufak bir cihaz daha olmalı fiber kablonun bağlandığı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay Cat8 olup olmaması değil ki hocam. Paylaştığım kabloların hele Ugreen tarafındakilerin hepsi UTP yani korumasız kablo.
Veggieg in paylaştığım Cat8 kabloları STP korumalı. Kabloların üstünde alüminyum folyo gibi düşün bir zırh katman var. Elektriksel sinyallerden parazitlerden dış koşullardan vs. sinyalin etkilenmesini önlüyor. Cat6 vs. de FTP ya da STP kablo bakmaya kalktığında Cat8 in parasına gelmiş ya da geçmiş oluyor. Hali hazırda aynı paraya Cat8 almak varken gidip Cat6 ya o parayı vermek mantıksız yani.
Hocam, bu parazit koruması işi router da mı daha çok işe yarıyor yoksa modemden pcye takarken de işe yarar mı? 6a olanı aldım da eğer pingde vs minik bile bi etkisi olacaksa iade edip 8 olanı alayım.

Hocam, bu parazit koruması işi router da mı daha çok işe yarıyor yoksa modemden pcye takarken de işe yarar mı? 6a olanı aldım da eğer pingde vs minik bile bi etkisi olacaksa iade edip 8 olanı alayım.
Hocam parazit koruması yani FTP ya da STP kablolar elektrikli cihazların yanından, prizlere yakın noktalardan vs. geçtiği durumlarda çok faydalı oluyor. Normal bomboş duvarın kenarından geçiyorsa çok da gerek yok. Bir de ek avantajı kablo daha dayanıklı oluyor. Ezilme durumlarında içindeki tellerin hasar görme ihtimali azalıyor.

flat aldım 1-2m anca var kalınlığı genişliğide 5mm anca kapı altından heryerden geçiyor slim olan pek sağlam değil çapı 2-3 mm anca çoluk çocuk kedi köpek rahat koparır slimi

Geri