🔥İndirim 🔥Amazon da Dev İndirimler Ugreen Ürünleri ve İnternet Kablolarında İndirim🔥

2 metre 100w kablo iyi olur ama o kadar zor verir bence. Sipariş verdim ama yorumu pek iyi değil.
Hocam bende denemek için aldım. Ana amacım şarj amaçlı değil kablo üzerinden telefon internetini bilgisayara aktarabilmek.
Malzeme kalitesi görüntü olarak güzel gözüküyor. Yorumlarda Samsung M52 de stabil çalışmadı demiş arkadaş. Nasıl bir stabillik bekledi ben anlamadım açıkçası. Samsung dediğin zaten max 25w şarj oluyor. Bu kablo da onu katbekat verir yani ilginç bir yorum yapmış arkadaş :D

Hocam önceki yorumlarda önerdiğim Ugreen Cat6a Slim önerebilirim. Kendim Türk Telekom fiber de arada 1 switch cihaz olmasına rağmen 2ms ping alıyorum bu kablo ile. Ama size en iyi tavsiyem ont ile routerınızın arasındaki kabloyu da kaliteli bir kabloyla değiştirmeniz.
Ben Ugreen Cat7 almıştım ont ile router arasına. Veggieg in 1 metrelik Cat8 inden ve 10 metreliğinden sipariş ettim denemek için. Tahminimce ya hiç fark olmayacak ya daha iyi sonuç gösterecek. Duruma göre Ugreen i geri iade edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yukarıda attığım Ugreen kabloların hepsi kaliteli. Evimde hep Ugreen kullanıyorum hep indirimden uygun fiyattan toplayıp stok yaptım. Şimdi yine bir sürü aldım ihtiyaç halinde kullanmak üzere. Tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı. Ama bu kablolar arasında en avantajlı en f/p olanı Ugreen Cat6a Slim 10 metrelik olan. 2023 Yılında 260TL küsüre almıştım. 2025 yılının son demlerinde 240TL ye bu kablo bedava. Normal markasız kabloların zaten 1 metresi 20TL yani :D Alıp geçin direk.
Cahilliğime verin, ONT dediğiniz ne oluyor?

Beyler 50-60 metreye kadar hepsi aynı cat5 cat 6 fark etmez aynen iletir.

Rastgele alsanız da aynı performansı verir

Hocam bir göz attım da, Ugreen de 45W verebilecek göremedim.

Bunları bir incele hocam.

Bunu al hocam.
Ben hep wifi üzerinden oyun vs oynadım hocam bununla bağlantı kurarsak gecikmeye ne denli katkı sağlar sizce, superonline 100mbps fiber tarifem

Ugreen slim olan ethernet kablosunu kullandım. Ev içi çok iyi bir seçenek istediğin gibi eğilip bükülüyor.

1000 mbit Superonline kullanıyorum, duvardan ethernet geçirmeyi düşünüyorum 3 ya da 5 metre kablo yeterli. Sizce hangi ürünü almalıyım ? CAT6 1000mbit destekliyor ama acaba CAT8 mi almalıyım ? Fikirleriniz nedir arkadaşlar.

Mesela bu mu ?

1000 mbit Superonline kullanıyorum, duvardan ethernet geçirmeyi düşünüyorum 3 ya da 5 metre kablo yeterli. Sizce hangi ürünü almalıyım ? CAT6 1000mbit destekliyor ama acaba CAT8 mi almalıyım ? Fikirleriniz nedir arkadaşlar.

Mesela bu mu ?
tamamen gereksiz modemin kutusundan çıkan dandik kabloyla ztn 1000mbit alıyorum sorunsuz

tamamen gereksiz modemin kutusundan çıkan dandik kabloyla ztn 1000mbit alıyorum sorunsuz
Superonline'dan mıdır yoksa başka bir şeyden midir bazen PS'e ve Televizyona yeterli hızı sağlamıyor, tam 970-1000 arası vermesi gerekiyorken. Modem hem yanında hem de ethernetle bağlı. O yüzden alıp denemekte istiyorum aslında + olarak PC diğer odada, duvar delip geçirmek istiyorum ve o yüzden bi tane kesin ihtiyacım var.

Cahilliğime verin, ONT dediğiniz ne oluyor?
Fiber aboneliklerde dairene kadar gelen fiberin ışık sinyalinden çevirmeye yarayan bir cihaz. Ethernet kablosuyla router a interneti aktarıyor.

Beyler 50-60 metreye kadar hepsi aynı cat5 cat 6 fark etmez aynen iletir.

Rastgele alsanız da aynı performansı verir
Yanlışın var hocam. Hepsinin ayrı bant genişliği var. Cat5 100mbps Cat6 1gbps Cat6a 10gbps, cat7 cat7 10gbps, cat8 40gbps. Bant genişliği arttıkça kablonun mesafe kapasitesi artıyor. Zaten kimse alıp da 50 100 metre çekmez bu kablolardan kolay kolay.

Ben hep wifi üzerinden oyun vs oynadım hocam bununla bağlantı kurarsak gecikmeye ne denli katkı sağlar sizce, superonline 100mbps fiber tarifem
Hocam kablolu internette kaybı azaltmış oluyorsun. En önemlisi ping değerlerin wifi ye göre kat kat düşüyor.

Mesela bu mu ?
Hocam Cat8 e gerek yok bence. Cat6, Cat6a bunlar işinizi görür. Bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.

Arkadaşlar ciddi indirim gördüğüm ürünleri aşağıya bıraktım.
Girin Amazon a talan edin. Ugreen, Veggieg, Rocoren vb. bir sürü markada dehşet indirimler mevcut.
Bazı ürünlerde 2500 ve üzeri sepet yapınca %20 indirim yapıyor, bazılarında da 750TL ye %10 indirim uyguluyor bilginize.

Farklı markalarda ve farklı ürün kategorilerinde de çok güzel indirimler mevcut, bulduklarınızı bu konuya yorum olarak ta atabilirsiniz.
Yukarıda ki 10 metre kabloları geçen hafta baktığımda 700 800TL idi. 240TL bedava bir fiyat. En son 2023 de almıştım 260TL'ye.

Arkadaşlar bir de ek olarak Rocoren diye bir marka gelmiş Amazon'a. Birkaç farklı ürün sipariş ettim. Hem fiyatları uygun hem indirim oranı çok iyi hem de fotoğraflardan Ugreen ürünlerini anımsatıyor.

Veggieg ürünlerine de göz atın fiyatlar çok cazip.

Bu ethernet adaptör ve usb çoklayıcı adaptörü 2 hafta önce 750TL ye almıştım. Metal gövde kayıpsız aktarım hem Type C hem Usb tavsiye ederim. 650TL ye düşmüş. Rakiplerine göre avantajlı.

TP Link Ethernet Adaptörleri

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFTH8WJB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Bu dönüştürücü Arctis Nova 5'te sorun yaratır mı ki? Kasada Type-C olmadığından uzatma kablosu ile kullanıyorum, görüntü kirliliği yapıyor.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFTH8WJB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Bu dönüştürücü Arctis Nova 5'te sorun yaratır mı ki? Kasada Type-C olmadığından uzatma kablosu ile kullanıyorum, görüntü kirliliği yapıyor.
Hocam bilmiyorum, USB 3.2 Gen1 olduğunu yazmışlar. Sorun yaratacağını pek düşünmem açıkçası ürün yazdığı gibiyse.

Şu da hoşuma gitti, siz hangisini tavsiye ederdiniz 10m ve 12m(300 tl) arasından
Hocam sizin kararınız. Ben genelde 10m Cat6a Slim olan kabloyu öneriyorum hem fiyatı da daha uygun.

Ben 1000Mbps internet kullanıyorum 20 metre kablo alıcam hangi kabloyu önerirsiniz

Geri