🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kargoya verimeye başlandı en azından ilk ürün verildi benim hadi hayırlı olsun
dipnot: kutular savaş görmüş gibi gelebilir korkmayın açarken video kaydı alın
Hocam var mı monitör asus haricî 2k kelepir denk geldiniz mi yada M2 SSD yada kablosuz gaming kulaklık kelepire yedek olsun diye razer blackwidow v4x aldım hemen 2400e

espri mi yapıyorsunuz? şakasına bile olsa böyle bir şey yazmayın lütfen. Bunu görüp de yapacak bir sürü kişi var.

Harbiden ya, utanmaz böyleleri. Mis gibi bir amazon hizmeti var faydalanıyoruz, illa işin içine edecekler.

Amazon da enayiydi zaten kasıtlı zarar verilmiş pahalı bir ürünü sorgusuz iade olarak alacak ve sonra bi de bedava fiyata satacak. Ya da millet parayı ağaçtan topladığı için "dur 100K'lık bir risk alayım" diyecek. Algı kasıp "en onurlu benim" diye parlamanıza gerek yok basit bir şakaydı sadece.

5300 liraya wifi 7 modem. Piyasası 11k civarı ve uzun süredir takip ettiğim modeldi. Benim alışverişim burada biter : )
Ekran görüntüsü 2025-10-01 133556.webp

Amazon da enayiydi zaten kasıtlı zarar verilmiş pahalı bir ürünü sorgusuz iade olarak alacak ve sonra bi de bedava fiyata satacak. Ya da millet parayı ağaçtan topladığı için "dur 100K'lık bir risk alayım" diyecek. Algı kasıp "en onurlu benim" diye parlamanıza gerek yok basit bir şakaydı sadece.
Çizik pinli ekran kartı işlemci soketi pinleri yamulmus ürünleri alıyorlar garip şekilde anakart ekran kartı vesaire

tek ihtiyacım olan şey telefondu o da yok

Monitörlerde ölü piksel mi oluyor yoksa şansa düzgün gelir mi?

Son düzenleme:

Bu modem alınır mı aşırı ihtiyacım vardı bu sıkıntı çıkarır mı

Senelerce kullandım ve etrafımdakilere aldırttım. Mükemmel modemdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri