🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ben buradan blackshark v2 pro aldım wireless
xbox versiyonu
yeni gibi yazıyordu ama pek yeni gibi değildi.
3100 liraya
bir de sıfır barracuda aldım pembe vatandan geçen gün
3300 lira
ikisi de hoş kulaklık ancak barracuda nın müzikde verdiği ses daha iyi

blackshark xbox versiyonu xbox dongle ile bağladım pc ye.
synapse çalışmıyor

bunların ses kalitesi üst düzey

3300 liraya pembe takıntınız yoksa vatandan sıfır barracuda alabilirsiniz

standart vdsl modem kullanıyorum

Aynı ürünü bu fiyattam aldım. Sadece kabul edilebilir ikinci el yazıyordu. Bakalım nasıl çıkacak bundan sonrası için tecrübe olur. Ürüne 475tl de bonus verdi
sağolsun axess hiçbir şey vermiyor :D evet bende de durum kabul edilebilir-kullanılmış olarak beyan ediyor fakat kadın kontrol ettiğinde bu ürünlerde ölü piksel sorunun daha çok olabileceği bilgisini verdi olmadı iade ederiz kanki 1700tl farkla yeni gibisi olan var şu anda.

4-5k fiyata güzel monitör düşerse etiket atarmısınız bana

Logi superlight 2 mi
Razer V3 pro mu beyler ikiside hemen hemen aynı fiyat 3.500

M2 macbook air o fiyata alınmaz. 16gb ramli olanı 32kya satılıyordu yakın zamanda.

8gb ramli olan çok çok makul fiyata verirlerse alın, yoksa 8gb ramli macbook almayın daha.
2024 m3 air 13.6 16/256 gece yarısı modeli 28.5’a geldi, iyi mi sizce? Ayrıca SSD’si değiştirilebiliyor mu?

Phillips 2k monitörü satın aldım,durumuyla ilgili bilgim olmadan hızlıca stok bitmesin diye siparişi vermiş bulundum.
Amazon müşteri hizmetleriyle görüşme sağladığımda 1 sene amazon garantili ve 2 yıl phillips garantili ürün olduğunu ve 30 gün içerisinde iade işlemi sağlayabileceğimi belirtti.
Durum:kullanılabilir -kabul edilebilir
Üründe ölü piksel de olabilir yada kenarı çerçevesinde çizikler yada vuruklar olabileceğini belli etti dilediğimce iade edebileceğim konusunda destek oldu.
Yeni gibi ibareli ürünler ise genel olarak kutusunda depoda sorun yaşanan yada sorunsuz olup kullanıcı tarafından iade edilmiş fakat hiçbir eksiği olmayan ürünler olduğu bilgisini verdi.
Ölü piksel konusunda yeni gibi ibareli ürünlerde de sorun olabileceğini belirtti çünkü kutusu hiç açılmamış sadece zarar görmüş olabiliyormuş.

Gelen ürüne göre de sizlere tekrar bilgilendirme sağlarım cuma günü gelecek gibi gözüküyor.
Çok güzel monitör hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,531
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri