🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İade talebi mi oluşturdunuz ?

Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
Evet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.

Evet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.
bence özür dileyip komple ücret iadesi yapmalılar monitörde sizde kalmalı

Ben de onu dedim ama mesaj üstte kalmış. 2 Zfold 6 hariç diğerleri saniyesinde alınıp gün içinde iade ediliyor şimdi yine iade edilmiş. Sıradaki iadeciler seri şekilde çeksinler bekletmeyin 😂😂 +20 indirim yok Zfold hariç diğerlerinde ama yinede anında gidiyor ya botlar alıyor yada alan hiç bakmıyor farkedince iade ediyor

2 ürün daha eklendi ama ne olduklarını bulamadım sdgklşsdg

Geçmiş olsun hocam, açıkçası şaşırmadım. Bu konuda zayıf bir firma. Daha önce depo içerisinde farklı yerlerde hamam böceği görenler olmuş, içeriden bilgi... 😶

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri