Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 337
Hangi telegram grubutelegramdan gördüm sayfada yoktu evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
net alınırdı
Hangi telegram grubutelegramdan gördüm sayfada yoktu evet
net alınırdı
İade talebi mi oluşturdunuz ?
Evet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
hocam telegram sayfasi ne, muhtemelen paylastin ama bakindim bulamadim eski mesajlaratelegramdan gördüm sayfada yoktu evet
net alınırdı
Poco F6 pro vardı 24 bine geliyordu ama bir tereddütte kaldım ya...15 bine S24FE falan sattılar alamadık ya valla. Takip botu yapcam millet alıyor hep![]()
![]()
midem kalkti boyle bisi basima gelse kafayi yerdimEvet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.
bence özür dileyip komple ücret iadesi yapmalılar monitörde sizde kalmalıEvet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.
Ben de onu dedim ama mesaj üstte kalmış. 2 Zfold 6 hariç diğerleri saniyesinde alınıp gün içinde iade ediliyor şimdi yine iade edilmiş. Sıradaki iadeciler seri şekilde çeksinler bekletmeyinAlıntıyı görüntüle
Pekte iyi fiyat değil gibi
bence jeff bezos direkt amazonu ustune yapmali boyle bir olayin ustune ki gun yuzune cikmasinbence özür dileyip komple ücret iadesi yapmalılar monitörde sizde kalmalı
Geçmiş olsun hocam, açıkçası şaşırmadım. Bu konuda zayıf bir firma. Daha önce depo içerisinde farklı yerlerde hamam böceği görenler olmuş, içeriden bilgi...Evet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.
Bencede normal bir durum degil sağlıgı tehdit eden bir olaybence özür dileyip komple ücret iadesi yapmalılar monitörde sizde kalmalı