🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

1759662541174.webp

Fatura kısmına basıyorum yazırılabilir sipariş özetine atıyor beni

Ürüne fatura kesmiyorlar sanırsam o yüzden garanti olmayabilir.
yok servise sorabilirsiniz diyorlar destek oluruz diyorlarsa iade değişim tamir konusunda destek alabilirisiniz dedi amazon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 haftaya gelir
3 iş günü içinde gelir diyor fatura için amazon temsilcisi

Amazon yetkili servisin verdiği garanti süresine karışamaz sadece amazon değil hiçbir pazar yeri karışamaz faturasız garantiye gönderirim seri numaradan işlem yapılmasını not girerim burada bir ihtimal faturasız ürüne işlem yapamıyoruz diyebilirler amazonun faturasını mecbur göndeririz o zaman ya da ikinci el aldım deriz. Ülkede zaten servis garanti işleyişi çok sorunlu garantiden değişim ya da ücretsiz tamir sıfır aldığımız ürünlerde bile zor yapılıyor. @drakathx bence bir bilgi yanlışın daha var kısmı ücret iadesi alındığında dahi ürünü iade etme hakkın oluyor ama kalan tutarı iade alıyorsun yani %20 iade aldın ürün sorunlu geldiği için 1 ay sonra iade etmek istedin bu sefer kalan %80 ini iade ediyorlar. İade etme hakkın hiçbir şekilde yanmıyor
ben sordum o şekilde cevap aldım sende bir sor istersen yine her müşteri temsilcisi farklı yanıt verebiliyor.

YANİ AMAZONUN DEMESİ ŞU KISMİ İADE ALIRSAN İADE HAKKIN YANAR ÜRÜNDE ÜRETİCİ GARANTİSİ GEÇERSİZ ELİNDE PATLAR HADİ HAYIRLI İŞLER
ONUDA idare etcen ucuza aldığına sayacan b uarada nova 7 kullanılmış biraz temizlicem diye de yüzey silme havlusu kullanmış avel alkol ile si,ildim padler yıkanabilirmiş ztn süngeri ayrı kumaşları ayrı yıkadım sorun gözükmüyor 1 2 hafta denerim kullanırım cloud 3 tertemizdi almış adam bakmış olmuori ade etmiş çok belli çünkü tertemiz geldi nokta hata görmedim garanti belgesi de içinde geldi sorgularım ne kadar garanti varmış

Bu ürünlerin garantisi olmuyor mu yani ?
asus apple gibi markaların sitesinde varsa şansın yaver garantin var ama yok sa amazon 1 sene garanti veriyor iade alıyor

müşteri hizmetleri şunu dedi ben sordum dedi ki geçerli tarihe kadar garanti devam ediyorsa servisiyle görüşün destek oluyorlarsa işlem yaptırabilirsiniz dediler ama destek olmuyorlarsa ürün amazon depo 2. el olduğu için bize iade edebiliyorsunuz dediler. Her servisin farklı işleyişi olduğu için destek alamaz isek amazona iade hakkımız hala geçerli

1 yıl boyunca amazon garanti-iade sunarım diyor istersen yetkili servisine de gönderebilirsin diyor. Bir de üretici garantisi var o biraz karışık üreticiden üreticiye değişir bu süreç bence ürün alanlar garantisi yokmuş ama iade hakkı varmış gibi düşünsün

1 yıl boyunca amazon garanti-iade sunarım diyor istersen yetkili servisine de gönderebilirsin diyor. Bir de üretici garantisi var o biraz karışık üreticiden üreticiye değişir bu süreç bence ürün alanlar garantisi yokmuş ama iade hakkı varmış gibi düşünsün
1yıl amazon iade hakkını veriyor sorun yok ama diyorki daha ürünün üretici garantisi var gözüküyorsa servisine sorun eğer destek oluruz diyorlarsa değişim iade tamir konusunda destek alabilirsiniz diyorlar destek olmazlarsa bize geri gönderin para iadenizi yapalım diyorlar.

1yıl amazon iade hakkını veriyor sorun yok ama diyorki daha ürünün üretici garantisi var gözüküyorsa servisine sorun eğer destek oluruz diyorlarsa değişim iade tamir konusunda destek alabilirsiniz diyorlar destek olmazlarsa bize geri gönderin para iadenizi yapalım diyorlar.
Evet ama işte üretici garantisi hepsinde farklı biraz uğraşan hakkını alır gibi

Geri