🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hangi modeli almıştınız hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam şu monitör
Ekran Resmi 2025-10-06 10.57.42.webp

Amazon'un başta iade alması o ürünü saçmalık zaten.
valla öyle çok yanlış çalışıyorlar bence ayrı bir departman olması lazım bilgili adamları koyacaklar oraya ürünün kutusunu açacak eksik varsa bay bay diyip geri yollayacak iade almayacak bunu yapan eleman hakkında da suç duyurusu yapacaklar hırsızlıktan

bir kaç yolu var

uzun yol
windows 10 kurup üzerine windows 11 update yapmak ve synapse 3 de kalmak

bazen çalışan yol
her şey uninstall windows bölge seçimi UK

kısa yol hiç bir şey silmeden

ben baracudayı 1. yol ile yaptım

hyperspeedi 3. kısa yol ile yaptım
Ya bu aa kulaklığı beni çok uğraştırdı bir kere çözmüştüm, format attım yine bozuldu dediğin yönteme bakacağım iyi info sağ olasın

valla öyle çok yanlış çalışıyorlar bence ayrı bir departman olması lazım bilgili adamları koyacaklar oraya ürünün kutusunu açacak eksik varsa bay bay diyip geri yollayacak iade almayacak bunu yapan eleman hakkında da suç duyurusu yapacaklar hırsızlıktan
İade onaylandıktan sonra yazacağım Amazon'a.

Ben çok beğendim monitörü. DELL S2721DGF'den geçtim. 10 bit'i 180 hz'de verebiliyor 240 hz'e alınca 8 bit çalışıyor farklı kablo ile deneyemedim henüz. Eğer kablo kaynaklı değilse tek dezavantajı bu şu ana kadar.
Alıntıyı görüntüle
display porttan 10 bit görüntü alabildim diye hatırlıyorum ben

Benim aldığım 5070’in içinden 5060 çıkmasın
Sanmam, yani bugüne kadar aldıklarımda hiç kozmetik sorun bile yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m4 pro macbook geldi gitti, kaçtan geldiğini bile göremedim :kekw: al satçı abilerin botları sağlam.

Sanmam, yani bugüne kadar aldıklarımda hiç kozmetik sorun bile yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m4 pro macbook geldi gitti, kaçtan geldiğini bile göremedim :kekw: al satçı abilerin botları sağlam.
%20 ek indirim var mıydı (baktım yokmuş normal depoya gelmiş)

Geri