jokeboxhero
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Tahmin et.![]()

Tahmin et.![]()
aynen sıfır kapalı kutulu alınıyor bu paraya indirim falan şuan yok yani benim 4700 e aldığım sağlam gelse iyiydi ama iade etcem nova 7p buldum 5080 e geliyor kf 17 ayda garanti var nova 5 alacaktımda çift kavramalı olduğundan baskı yapıyormuş kafaya ondan vazgeçtim nova tek kavramalı birde hacı bariz bir fark varmı nova7 ile nova 7p arasında sırf o yüzden kararsızım internettede herkes bir şey diyor pc ve mobilde kullancam airpods pro2 gelecek garantiden ama kış malum kulakları üşütmüyor kafa üstüNova 5/7 2. Elde 3 al 2 öde kampanyasıyla alanlar satıyor
P playstation X xboxaynen sıfır kapalı kutulu alınıyor bu paraya indirim falan şuan yok yani benim 4700 e aldığım sağlam gelse iyiydi ama iade etcem nova 7p buldum 5080 e geliyor kf 17 ayda garanti var nova 5 alacaktımda çift kavramalı olduğundan baskı yapıyormuş kafaya ondan vazgeçtim nova tek kavramalı birde hacı bariz bir fark varmı nova7 ile nova 7p arasında sırf o yüzden kararsızım internettede herkes bir şey diyor pc ve mobilde kullancam airpods pro2 gelecek garantiden ama kış malum kulakları üşütmüyor kafa üstü
işlem tam nasıl ilerliyor. Bende Bul’a ekleyemiyorum konum gözüküyor ama cihazlarıma tam eklenmiyor baska icloud kayıtlı diye.Olmadı garantiye göndercez bekliyoruz keyifleri arkadaşın airpods 2 de icloud çıktı apple faturayı ver sıfır değişim yaparız demişler amazon daha fatura kesecek
ohoo işin var kanka onun kurtuluşu yok geçmiş olsun ya iade edeceksin yada fatura gelsin apple a yazişlem tam nasıl ilerliyor. Bende Bul’a ekleyemiyorum konum gözüküyor ama cihazlarıma tam eklenmiyor baska icloud kayıtlı diye.
Muhtemelen kesilmeyecek gibidepo ürünlerine sözde 1 hafta 10 güne kadar fatura kesicez diyorlardı faturası kesilen oldu mu ?
Muhtemelen kesilmeyecek fatura gibi duruyorBenim de 29 Eylül'den beri aldığım hiçbir üründe fatura yok.
En son 24 Eylül'deki bir alışverişin faturası kesilmiş.
Ben dün görüştüm amazon ile bana sistemsel bir sorun olduğunu o yüzden şu an fatura kesilemediğini amazonla görüşme halinde olduklarını söylediler.Muhtemelen kesilmeyecek gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muhtemelen kesilmeyecek fatura gibi duruyor
kesilmeyecek diye bir şey olamaz, yasal zorunluluk.Muhtemelen kesilmeyecek gibi
o zorunluluk tarihide 7 günkesilmeyecek diye bir şey olamaz, yasal zorunluluk.
senin nova 7 geldi kanka stoğa 1k daha pahalı yeni gibi diyor xd hayatta almam o paraya kapalı kutu nova7p x varMuhtemelen kesilmeyecek gibi
Öyle bir şey söz konusu değil, olamaz.Muhtemelen kesilmeyecek gibi
Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Şirketio zorunluluk tarihide 7 gün
senin nova 7 geldi kanka stoğa 1k daha pahalı yeni gibi diyor xd hayatta almam o paraya kapalı kutu nova7p x var
Üstad Nova 7 bana büyük geliyor yani kafamda çok oynuyor Nova 5 öyle değil minova 5 te aynı şekilde sarı sitede kapalı kutu beyaz 4500 tl siyah 5k ya var
yok kanka ya almam bende nova 7 var nova 5 alacakımda çift tutucu olduğundan baskı yapıyormuş kafaya nova 7 bile iyi ayarlamazsan kafa ağrıtıyor nova 5 i düşünemiyorum
airpods gece 2 de girmiş çok üzüldüm bir tane alabilsem direkt salcam burayı daha ürün almıcam da![]()
iptal ettim bunu şef,Uyguna yan monitörlük 27" monitör düşse alırım da aslında düşmüyor işte