thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,844
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #6,800
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aşırı bir indirim yok benceArkadaşlar mrb resimdeki monitörü 6.643,05 TL aldım fiyat iyi mi ?
Amazon'dan kafayı çıkaraşırı bir indirim yok bence
Yok be günde 1 saat bile vakit ayırmıyorum amazon depoya (1 saat bileAmazon'dan kafayı çıkardışarı çık biraz hava al çay iç bu gidişle iflas bayrağını asacaksin
![]()
Kulaklık alıp saldım Amazonu yeterli benim için alırken derin çizikler olabilir vs yazıyordu nasip sıfır geldiYok be günde 1 saat bile vakit ayırmıyorum amazon depoya (1 saat bile)
pahalı bence buHUAWEI MatePad 11.5S PaperMatte Edition 8GB+256GB Tablet, Nearlink ile Güçlendirilmiş M-Pencil ile Uyumlu, Çıkarılabilir Klavye, 2.8K HUAWEI FullView Ekran, 144 Hz Yenileme Hızı, Şarj Aletsiz, Mor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HUAWEI MatePad 11.5S PaperMatte Edition 8GB+256GB Tablet, Nearlink ile Güçlendirilmiş M-Pencil ile Uyumlu, Çıkarılabilir Klavye, 2.8K HUAWEI FullView Ekran, 144 Hz Yenileme Hızı, Şarj Aletsiz, Mor : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Piyasadan aşağıda değil mi hocam klavyeli olması iyi gibi geldipahalı bence bu
sıfır fiyatınında abartı olduğunu düşünüyorumPiyasadan aşağıda değil mi hocam klavyeli olması iyi gibi geldi
Çok da bilgim yok hocam bu tabletlerde son zamanlarda. Almak isteyen olur diye atmıştımsıfır fiyatınında abartı olduğunu düşünüyorum