🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kodu kapıdan vererceksen kolay gelsin kargoya söylemen yeterli

dhl şubeden vereceksen yine kodu okursun adın soyadın çıkar verirsin.

bu arada ben iade tablet kılıfı verdim 2 hafta önce . ekrana bak:)

sende mi brütüs(amzn) yerli yurdum esanafına döndün :) ilk kez iadem de bu hatayı aldım

ama satıcı gubudik telefoncu gönderici amazondu.
belki esnaf çakallık yaptı:)
çok nadir iade yaparım genelde ucuz şeylerde amazon daha ben göndermeden para iade ederdi.
hatta ürün kalsın derlerdi.
bu sefer para arafta kalmış.
Alıntıyı görüntüle
aynısı bana da oldu şimdi..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısı bana da oldu şimdi..
Müşteri hizmetlerini aradım sistemde hata olarak yazdığını söyledi iadeyle ilgili bir sorun olmadığını söyledi.

Satıcı farklıysa, satıcıdan kaynaklıdır. Satıcı amazonsa bazen iadede ürünler kaybolabiliyor, benim de iade ettiğim bir iki şey kaybolmuştu ama iade yapılmıştı.

Bir arkadaş vardı iade ettiği s9 kayboldu gitti. Gören yada alan oldu mu? boşuna bakmayalım

amazonda bir ürün daha iade ettim perşembe günü
daha kocaeline ulaşmadan parayı iade etmişler amzn hesabına

gönderici amzn satıcısı başka olan ürünüm ise nanay:)

amzn üzerinden sadece gönderici değil satıcı da amazon dışında bir şey alınmaz bunu tecrübe ettim.

hem bana yanlış ürün gönderdi yurdum esnafı hejm de iadeyi kabul etmeyen odur

şaşmaz..

tahtakale internet versiyonları

amazonda bir ürün daha iade ettim perşembe günü
daha kocaeline ulaşmadan parayı iade etmişler amzn hesabına

gönderici amzn satıcısı başka olan ürünüm ise nanay:)

amzn üzerinden sadece gönderici değil satıcı da amazon dışında bir şey alınmaz bunu tecrübe ettim.

hem bana yanlış ürün gönderdi yurdum esnafı hejm de iadeyi kabul etmeyen odur

şaşmaz..

tahtakale internet versiyonları
Banada aynısı oldu bu işte bir iş var ama :)

Bu fiyata çıkıyorsan kasa için en azından fanlı kasa al. MONTECH King 95 PRO öneririm. Yandaki ve alttaki fanlar reverse blade, önde rgb var, ön taraftaki cam çıkartılıp yerine mesh panel takılabiliyor (kutu içeriğine dahil), kasa full metal 12kg. Corsair'in bu modelinin aksamlar plastik, Türkiye'de üretilen 100tllik tshirte Lacoste markası basılıp 1500e satılması gibi sırf Corsair markası olduğunda fiyat yüksek hiç bir özelliği yok kasanın.

Bu fiyata çıkıyorsan kasa için en azından fanlı kasa al. MONTECH King 95 PRO öneririm. Yandaki ve alttaki fanlar reverse blade, önde rgb var, ön taraftaki cam çıkartılıp yerine mesh panel takılabiliyor (kutu içeriğine dahil), kasa full metal 12kg. Corsair'in bu modelinin aksamlar plastik, Türkiye'de üretilen 100tllik tshirte Lacoste markası basılıp 1500e satılması gibi sırf Corsair markası olduğunda fiyat yüksek hiç bir özelliği yok kasanın.
Teşekkürler bilgi için

Bu kasaya hagi psu gider peki rtx 5070ti ile kullanacağım

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleo zaman şöyle iki tane Lego fotoğrafı da ben salayım. Lego baya keyifli bir hobi.

Yapılmayı bekleyen Mclaren f1 ve porsche 911 Rs var.

Şu tabloya asılmayı bekliyor birisi

Yelkenliyi almayı düşünüyorum yapımı keyifli mi ? Yelkenlerin malzemesi nedir ?
şu alttaki turuncu ile uçağın kodu nedir ? bir de tabloyu nerden aldınız hocam

Geri