Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,318
Bekle açayım dayanamadımDışı değil de içi daha önemli bence, içini gösterirseniz güzel olur.![]()
Bu şekilde ufak tefek lekeler var silinse geçer gibi onun dışında kozmetik iyi duruyorDışı değil de içi daha önemli bence, içini gösterirseniz güzel olur.![]()
aman yazım yanlışlarına dikkat edelim silinme sonraBekle açayım dayanamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde ufak tefek lekeler var sikinse geçer gibi onun dışında kozmetik iyi duruyor
Pembe mikrofonun çok güzelmiş h.o.Arkadaşlar ürünün kutusu hasarlı geldi dedikleri gibi ne kadar hasar denebilirse tabi sorun değil bence tek sorun buysa içini daha açmadım eve geçince bakarım
Üründe sıkıntı varmı bende depoya düşerse cloud 3 almayı düşünüyorum dusmese nova1Erkek adamın pembe mikrofonu olur![]()
Sacmalama seti tamamla hemenErkek adamın pembe mikrofonu olur![]()
Valla eve şimdi geldim deniyeceğim yemek yedikten sonraÜründe sıkıntı varmı bende depoya düşerse cloud 3 almayı düşünüyorum dusmese nova1
Beyaz dün vardı da 60 klavye sevmiyorum 75 olursa alırım mantıklı bir anlaşma çünküBide beyaz klavye düşse şöyle basınca çat çat ses getiren![]()
Çok para ikinci ele düşer inşallah hemen alırım beyaz masa pembe ekipman uffffSacmalama seti tamamla hemen
Xbox Wireless Controller Deep Pink (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Xbox Wireless Controller Deep Pink (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Sacmalama seti tamamla hemen
Xbox Wireless Controller Deep Pink (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Xbox Wireless Controller Deep Pink (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Kablo çok kısa hacıÜründe sıkıntı varmı bende depoya düşerse cloud 3 almayı düşünüyorum dusmese nova1