Vay çakallar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam emin misiniz? Çünkü ikisinin ayakkabıları farklı.
Bilerek olan bir durum yok zaten amazon yanlışlıkla reveal ettikten sonra direkt açıklandı karakter. 1 saat içinde olması lazım amazonun eli kaydı diyelim.
Böyle şeyler genelde bilerek yapılıyor daha fazla konuşulsun diye ki konuşuyoruz. Amazon'un böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.
Umrumda bile değil lol indircem yeni mainim bu artık![]()
Öhm.fakemiymiş?
BazlıÖhm.
Bu kez ben de size böyle bir şey yapmış olayım
AJAN ÇOK İYİİİ
Fake yazısınıda kadlır bi zahmetÖhm.
AJAN ÇOK İYİİİ
pas vermem ama hatun taşYa Amazon cidden Ambargo kalkmasını beklemeden yanlışlıkla yaptı ki böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Ya da Riot Amazon'un bunu yapmasını istedi.
Ajan gördüğünüz gibi, forumun resmiyeti kaçmasın diye random atamıyorum. O yüzden bu kadar ciddiyim, çaktırmayın.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu da Prime sayfasındaki görselin tam hali. Üstüne basın lütfen
Alıntıyı görüntüle
bunu hala tartışmamalıyız bence reklam için yapıldığı bellYa Amazon cidden Ambargo kalkmasını beklemeden yanlışlıkla yaptı ki böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Ajan gördüğünüz gibi, forumun resmiyeti kaçmasın diye random atamıyorum. O yüzden bu kadar ciddiyim, çaktırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Bence bu bir reklam kampanyası hocam amaYa Amazon cidden Ambargo kalkmasını beklemeden yanlışlıkla yaptı ki böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ben demiştim hocamÖhm.
AJAN ÇOK İYİİİ
.Hocam yüz tipi, saç. Her şeyi aynı olan bir karakterden bahsediyoruz. Siz ayağa mı takıldınız.
Konsepte uygun olsun diye yapmışlardır muhtemelen. VALORANT'ta böyle bir ayakkabı kullansalar demezler mi "ulan çarık giyse daha iyiymiş bu ne".
Ben zaten o alıntıladıklarınızı bilerek yazdım. Ajan hakkında bir kesin bilgim olmasa böyle konuşmam kiBen demiştim hocamloldeki karakterle alakası yoktu benziyordu ama o değilde ayrıca ayakkabısıda çok farklıydı neden bi reklam için ayakkabısını değiştirsinler olay zaten yanlışlıkla göndermek o zaman olay anlaşılırdı
ee gerçek çıktı djgfsavkdsahdsÖhm.
AJAN ÇOK İYİİİ