Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Satıcı farklı fakat gönderen amazon olduğunda sorunsuz şekilde direkt iade alıyorlar mı ?
Bu 2 monitörden birini düşünüyorum. MSI G272 modeli amazon satıyor ve gönderiyor. Diğer modeli ise Dey elektronik satıyor fakat amazon gönderiyor.
Müşteri hizmetleriyle konuştum , gönderen amazon olduğu sürece iade alınıyor dedi. Kapıdan da iade alıyoruz dedi gönderen amazon olduğu için.
Emin olmak için size soruyorum , yardımcı olur musunuz ? Duruma göre bir alt model olsa da , amazon satıcısından alacağım.
Monitör hakkında yardımcı olmak isteyenler açtığım konuya bakabilir.
Bu 2 monitörden birini düşünüyorum. MSI G272 modeli amazon satıyor ve gönderiyor. Diğer modeli ise Dey elektronik satıyor fakat amazon gönderiyor.
Müşteri hizmetleriyle konuştum , gönderen amazon olduğu sürece iade alınıyor dedi. Kapıdan da iade alıyoruz dedi gönderen amazon olduğu için.
Emin olmak için size soruyorum , yardımcı olur musunuz ? Duruma göre bir alt model olsa da , amazon satıcısından alacağım.
Monitör hakkında yardımcı olmak isteyenler açtığım konuya bakabilir.
Yardım - MSI G274QPF vs MSI G272QPF vs DELL G2724D ?
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum. https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için kaliteli bir monitör önerir misiniz? Aradığım...
forum.donanimarsivi.com