Neler Yeni

Amazon Geeky Gk61 Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Serkan Tuna
Arkadaşlar amazondan Gekky KG61 Klavye alacağım klavye %60 ve red switch bu klavyeye karar verdim sizce mantıklı mı yoksa başka bi öneriniz varmı üstüne bir de eksileri nelerdir varsa yazar mısınız?

Clayz

80+ Silver
Arkadaşlar amazondan Gekky KG61 Klavye alacağım klavye %60 ve red switch bu klavyeye karar verdim sizce mantıklı mı yoksa başka bi öneriniz varmı üstüne bir de eksileri nelerdir varsa yazar mısınız?
guzel klavye ama brown ya da black swıtch al

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Red switch sessiz diye biliyorum bana sessiz lazım. Söylediğin switchler hakkında bilgim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu klavyenin ışık renklerini istediğim gib8 değişebiliyor muyum? Driver vesairesi varmı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ömer faruk
az bütçeni arttırıp ikinci elden akko epomaker gibi daha düzgün markaların kablolu klavyelerine bakabilirsin

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Red switch sessiz diye biliyorum bana sessiz lazım. Söylediğin switchler hakkında bilgim yok.

Bu klavyenin ışık renklerini istediğim gib8 değişebiliyor muyum? Driver vesairesi varmı yani
İstedigin sessiz olmasiysa black al hocam

Clayz

80+ Silver

brown daha ıyı hıssıyat verıyo ve redle aynı seslerı nerdeyse dıye bılıyorum

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Ajazz AK680

İsterseniz red switch alın ama bence brown switch daha iyi hem ses hemde hassasiyet olarak.

Top Bottom