Neler Yeni

Gaming Klavye Önerisi

Fiyatlar uçmuş sadece pembe kalmış 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar bunu almaya karar verdim. Sorun çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Bu sorunu hiç yaşamadım belki ürün bulunduğun yere gelmiyor da olabilir stokta bittiyse siteyi yenilememis olabilir o kadar emin değilim

Fiyatlar uçmuş sadece pembe kalmış 🤣

Tekrar bunu almaya karar verdim. Sorun çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Maalesef alamıyorsun başka klavye bak bende alamamıştım.

Nasıl çözeriz ki tam benlik klavye geeky

Müşteri hizmetlerine nasil ulasirim baya baktim bulamadim
Çözüm bilmiyorum başka adresler dene arkadaşın vs. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bence direk Türkiye'ye ulaşım yok. Ben Adana'ya sipariş vericektim onuda kabul etmedi.

Çözüm bilmiyorum başka adresler dene arkadaşın vs. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bence direk Türkiye'ye ulaşım yok. Ben Adana'ya sipariş vericektim onuda kabul etmedi.
Evet arkadaş maraşta o hyperx mouse aldı 1700tlye ona geldi bence ürünle alakalı

Müşteri hizmetlerine ulaşabilir miyim

Dediğim gibi bende alamıyorum İstanbul'dayım bide muhtemelen sende de aynı sorun var sadece başka şekilde yazıyormuş adres ile ilgi Türkiye getirmiyor olabilirler amazon hariç başka sitelere bak belki ordan bulursun önerim bu <3

Ekler

• Screenshot_20250218191721.png
    Screenshot_20250218191721.png
    129.9 KB · Hit: 17
Dediğim gibi bende alamıyorum İstanbul'dayım bide muhtemelen sende de aynı sorun var sadece başka şekilde yazıyormuş adres ile ilgi Türkiye getirmiyor olabilirler amazon hariç başka sitelere bak belki ordan bulursun önerim bu <3
Bu klavye sadece amazonda satılıyor tek çare amazondan almak müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim baya aradım ama bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,069
Üyeler
173,306
Son üye
emrebilalbedir
Geri