Amazon Güvenilir mi ?

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
Merhaba arkadaşlar bir sorum var şimdi bi ekran kartı burda 8k iken amazon da aynısı 5k acaba pc amazon dan toplamak mantıklı mı yani güvenilir mi geldiğinde bir sorun olur mu ?

Evet sorun olabilir. Ve amazon içerisinde birçok satıcı bulunuyor hepsinin güvenilir olduğu söylenemez. Gümrük sorunları vs. de var. Türkiye içerisinden toplamak yada varsa yurt dışında yaşayan bir tanıdığınıza toplatmak en mantıklısı.

Ben amazontr den telefon aldım huawei mate 20 sorunsuz geldi kullanıyorum şuan

dostum 5k olması olması seni yanıltmasın gümrükte ekstra vergi çıkabilir senin kâr 1k falan olur ancak garanti vs olmaz

Son düzenleme:
Gümrükte ekstra para alınacaktır bunu unutuma

Merhaba arkadaşlar bir sorum var şimdi bi ekran kartı burda 8k iken amazon da aynısı 5k acaba pc amazon dan toplamak mantıklı mı yani güvenilir mi geldiğinde bir sorun olur mu ?
Güvenilir hocam fakat çok uzun sürer, gümrükte şans işi biraz.

Şu an virüs yüzünden kargo ve geliş işi nasıl işliyor şu an amazonda? Yakın zamanda sipariş eden var mı normal geliş süresinin üstünde bir sürede geleceğini düşünüyorum.

Güvenilirdir ama gümrük vb. Türkiye fiyatlarına yaklaşacaktır. Ama garanti vb. gibi konularda çok fazla sorun yaşarsınız. Ben önermem açıkçası.

Geri