Neler Yeni

Amazon İade alacağım kartı iptal ettim

Reav

80+ Silver
Yaklaşık 2 ay önce amazon amerikadan alışveriş yapmıştım ama gelmediği için para iadesi istedim kabul edildi ancak siparişi verdiğim papara kartımı iptal ettim para yinede yatar mı hesaba amazona bir şey yazmam gerekiyor mu?

serwintes

80+ Gold
Yaklaşık 2 ay önce amazon amerikadan alışveriş yapmıştım ama gelmediği için para iadesi istedim kabul edildi ancak siparişi verdiğim papara kartımı iptal ettim para yinede yatar mı hesaba amazona bir şey yazmam gerekiyor mu?
papara hesabına geliyo

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Hesabına bakşye olarak gelir muhtemelen

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Yusuf Gümüş
Bence işi garantiye almak için amazon destek ile görüşün.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
ben olsam türkiye temsilcisini arardım ona sorardım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Karta iade gelmese bile en kötü Amazon hediye kart bakiyesine düşer para.

Reav

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Amazondan bir şey alacağımı zannetmiyorum hocam ya
Benim 1.5 sene önce almış olduğum 28 TL'lik kablo vardı. Garantiye gönderecektim ama garantiye göndermek yenisini almaktan daha pahalıya geliyordu. Geçenlerde de iade işlemini yaptılar. Amazon üstünden mail geldi bana. Kartınıza parayı iade edemedik diye 1-2 gün içinde Amazon hesabınıza Amazon Hediye Kartı olarak düşecek dediler.

serwintes

80+ Gold
Amazondan bir şey alacağımı zannetmiyorum hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emin misiniz hocam ya aldığım şeyde ucuz bir şey değildi
ben boynerden sanal kart ile aldım 6ay sonra iade ettim ama sanal kartım yoktu ana hesaba geldi

Reav

80+ Silver

Reav

80+ Silver
paparan duruyor mu
Duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim 1.5 sene önce almış olduğum 28 TL'lik kablo vardı. Garantiye gönderecektim ama garantiye göndermek yenisini almaktan daha pahalıya geliyordu. Geçenlerde de iade işlemini yaptılar. Amazon üstünden mail geldi bana. Kartınıza parayı iade edemedik diye 1-2 gün içinde Amazon hesabınıza Amazon Hediye Kartı olarak düşecek dediler.
Amazon americadan gelen hediye kartı tr'de kullanılıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667
Üyeler
163,534
Son üye
seneranli
Top Bottom