papara hesabına geliyoYaklaşık 2 ay önce amazon amerikadan alışveriş yapmıştım ama gelmediği için para iadesi istedim kabul edildi ancak siparişi verdiğim papara kartımı iptal ettim para yinede yatar mı hesaba amazona bir şey yazmam gerekiyor mu?
Bence işi garantiye almak için amazon destek ile görüşün.Yaklaşık 2 ay önce amazon amerikadan alışveriş yapmıştım ama gelmediği için para iadesi istedim kabul edildi ancak siparişi verdiğim papara kartımı iptal ettim para yinede yatar mı hesaba amazona bir şey yazmam gerekiyor mu?
ben olsam türkiye temsilcisini arardım ona sorardımYaklaşık 2 ay önce amazon amerikadan alışveriş yapmıştım ama gelmediği için para iadesi istedim kabul edildi ancak siparişi verdiğim papara kartımı iptal ettim para yinede yatar mı hesaba amazona bir şey yazmam gerekiyor mu?
TamamdırBence işi garantiye almak için amazon destek ile görüşün.
Karta iade gelmese bile en kötü Amazon hediye kart bakiyesine düşer para.Yaklaşık 2 ay önce amazon amerikadan alışveriş yapmıştım ama gelmediği için para iadesi istedim kabul edildi ancak siparişi verdiğim papara kartımı iptal ettim para yinede yatar mı hesaba amazona bir şey yazmam gerekiyor mu?
Amazondan bir şey alacağımı zannetmiyorum hocam yaKarta iade gelmese bile en kötü Amazon hediye kart bakiyesine düşer para.
Emin misiniz hocam ya aldığım şeyde ucuz bir şey değildipapara hesabına geliyo
Benim 1.5 sene önce almış olduğum 28 TL'lik kablo vardı. Garantiye gönderecektim ama garantiye göndermek yenisini almaktan daha pahalıya geliyordu. Geçenlerde de iade işlemini yaptılar. Amazon üstünden mail geldi bana. Kartınıza parayı iade edemedik diye 1-2 gün içinde Amazon hesabınıza Amazon Hediye Kartı olarak düşecek dediler.Amazondan bir şey alacağımı zannetmiyorum hocam ya
ben boynerden sanal kart ile aldım 6ay sonra iade ettim ama sanal kartım yoktu ana hesaba geldiAmazondan bir şey alacağımı zannetmiyorum hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin misiniz hocam ya aldığım şeyde ucuz bir şey değildi
O zaman gelir herhalde yaben boynerden sanal kart ile aldım 6ay sonra iade ettim ama sanal kartım yoktu ana hesaba geldi
paparan duruyor muO zaman gelir herhalde ya
Duruyorpaparan duruyor mu
Amazon americadan gelen hediye kartı tr'de kullanılıyor mu?Benim 1.5 sene önce almış olduğum 28 TL'lik kablo vardı. Garantiye gönderecektim ama garantiye göndermek yenisini almaktan daha pahalıya geliyordu. Geçenlerde de iade işlemini yaptılar. Amazon üstünden mail geldi bana. Kartınıza parayı iade edemedik diye 1-2 gün içinde Amazon hesabınıza Amazon Hediye Kartı olarak düşecek dediler.