Amazon İade Konusunda Sıkıntı Yaşayan Var Mı?

KediSever

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
83
Yaklaşık bir hafta önce iade ettim bir ürünümü. 7 gün önce amazona teslim edildi iade. Müşteri hizmetlerine sorduğumda kasım kampanyalarından dolayı yoğunluk olduğunu ve barkod okutma süresinin 2 hafta kadar uzayabileceğini söylüyorlar. Daha önceki iadelerim bu kadar uzun sürmemişti. Acaba yakın zamanda amazon iadesi yapan var mı ? Benzer durumu yaşadınız mı?

Yaklaşık bir hafta önce iade ettim bir ürünümü. 7 gün önce amazona teslim edildi iade. Müşteri hizmetlerine sorduğumda kasım kampanyalarından dolayı yoğunluk olduğunu ve barkod okutma süresinin 2 hafta kadar uzayabileceğini söylüyorlar. Daha önceki iadelerim bu kadar uzun sürmemişti. Acaba yakın zamanda amazon iadesi yapan var mı ? Benzer durumu yaşadınız mı?
Kasım yüzünden online alışverişler çok yoğun.
Para iadesi gerçekleşti mi?

Kasım yüzünden online alışverişler çok yoğun.
Para iadesi gerçekleşti mi?
Para iadesi yapılmadı. Hemde amazon bakiyeme iade edilecek. Banka falan olsa yine 3-5 gün sürüyor anlarım ama genelde amazon bakiyesine iadeyi aldıktan ve inceledikten hemen sonra aktarıyorlar normalde.

Çok nadir de olsa 1 ay sürdüğü olmuştu bende. Böyle yoğun zamanlarda olabiliyor.

Çok nadir de olsa 1 ay sürdüğü olmuştu bende. Böyle yoğun zamanlarda olabiliyor.
2 hafta içerisinde bir gelişme olmazsa müşteri hizmetleri direkt iade gerçekleştirebiliyormuş sanırım. Bekleyelim bakalım bir hafta daha...

ben de ürün iade edeceğim benim kargolamamı istiyorlar parasını ben vericem yani amazon diye güvendik yaptıkları şeye bak

gencergaming 1 aydır para iadesi bekliyorum dostum valla tüm mağazalar aynı galiba bilmiyorum

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizi beklettikleri için ekstra kupon verdiklerine bile şahit oldum. Amazon olmasa şu ülkede sırtımızı yaslayacağımız e ticaret platformu yok gerçekten.

Geri