Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon İptal Edilen Ürünün Ücret İadesi

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Bu amazon ödeme işlemlerinde farklı bir sistem çalıştırıyor, hb trendyol n11 gibi değil, ben ürün iade etmiştim iadeyi onayladılar pek dikkat etmedim ama sanırım 15 gün kadar sonra iadesi gelmişti, eğer amazon tarafından iade yapılırsa Akbank ta gün içi işlemlerde iade olarak gözükür ve kartına ertesi gün yansır
+Edit: akabank örneğini üstteki yorumda birisi akbank diye belirtmiş onu sen sandım o sebeple verdim :)
teşekkürler kontrol ettiğimde iade olarak gözüküyor dediğiniz gibi yarın yansır o halde

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,492
İsim
Diyarhan

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Yurtdışı ürün almıştım xfx swft 210 6600 kapıma gelmeden rx6600 dual aldım onu iptal ettim 5500tl si iade edildi 1001tl (%18) şubattan beri iade edilmedi.
Ürün türkiye'de gümrüğe girmişmiydi? sanırım gümrük masraflarını iade etmiyorlar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,492
İsim
Diyarhan
Ürün türkiye'de gümrüğe girmişmiydi? sanırım gümrük masraflarını iade etmiyorlar.
Evime gelmeden kargo da iptal ettim. Tutarın iade edileceğini söylediler gümrük masrafı değil ithalat vergisiydi.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Evime gelmeden kargo da iptal ettim. Tutarın iade edileceğini söylediler gümrük masrafı değil ithalat vergisiydi.
Evet gümrüğe ödenen vergi, eğer türkiye topraklarına geldiyse o vergiyi devlet aldı ürün iade olsa da onu gümrük iade etmiyor diye biliyorum, gümrük iade etmeyince de amazon iade etmiyor, size müşteri hizmetleri ne dedi bilmiyorum tabii ki ama konuyu bilmeyen birisi olabilir, tekrar görüşmenizde fayda var çünkü bence o ücret zaten iade olmaz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,492
İsim
Diyarhan
Evet gümrüğe ödenen vergi, eğer türkiye topraklarına geldiyse o vergiyi devlet aldı ürün iade olsa da onu gümrük iade etmiyor diye biliyorum, gümrük iade etmeyince de amazon iade etmiyor, size müşteri hizmetleri ne dedi bilmiyorum tabii ki ama konuyu bilmeyen birisi olabilir, tekrar görüşmenizde fayda var çünkü bence o ücret zaten iade olmaz.
O ücretin üzerine devlet çökeceğine ben çökerdim ürünü alır her türlü 6000tl ye satardım biraz saçmaymış. Konuşayım.

Top Bottom