Yardım Amazon İspanya Ekran Kartı İadesi için yardım

wake up to reality

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,193
Rtx 2060 aldım ama baya sesli çalışıyor ve baya ısınıyor. Desteğe iade etmek istediğimi söyledim ve bana tüm kargolarda geçerli olduğu söylenilen
bir barkod verdiler ve kargo parasını sen ödeyeceksin biz sana daha sonra kargo parasını göndereceğiz dediler.
Ürün bana DHL ile gelmişti bu yüzden DHL'yi aradım. Barkodu DHL'ye diyorum, bana diyorlar ki DHL için sadece DHL'ye özel bir kod olmalı.
DHL tahmini bir fiyat verdi özel kod olmadan gönderemeyiz demelerine rağmen ve verdikleri fiyat 105 euro yani 1700TL.
Hani bir şekilde halledip göndersem, bana kargo parasını ödememe gibi bir durumları olur mu?
Hiç amazon ispanyaya ürün iadesi yapan var mı?

Merhaba kaça aldımız acaba hangi model ? Söyledikleriniz bir kusur değil modelle alakalı bir durum iade yerine satmak mantıklı olabilir aynı para yada ufak miktar yükselterek satılabilir.

Merhaba kaça aldımız acaba hangi model ? Söyledikleriniz bir kusur değil modelle alakalı bir durum iade yerine satmak mantıklı olabilir aynı para yada ufak miktar yükselterek satılabilir.
evga 2060 sc, 1-2 hafta oldu alalı. 6650ye aldım 6800e ilana koydum yazan yok

Kaç derecede ki hocam

Donanımhaber’de Amazon ispanyadan Evga tek fan 2060 alıp iade etmiş bi adamla konuşmuştum. Adam 1600 lira kargo parası ödediğini söylemişti ve ekran kartının parasının iade edildiğini söylemişti. Ben konuştuğum zaman kargo parasının henüz iade alamadığını söylemişti. Adamın DH’deki kullanıcı adaını söylerim istersen

Donanımhaber’de Amazon ispanyadan Evga tek fan 2060 alıp iade etmiş bi adamla konuşmuştum. Adam 1600 lira kargo parası ödediğini söylemişti ve ekran kartının parasının iade edildiğini söylemişti. Ben konuştuğum zaman kargo parasının henüz iade alamadığını söylemişti. Adamın DH’deki kullanıcı adaını söylerim istersen
direkt konuyu bana atsanız daha iyi olur

80-90 dereceye çıkıyor tabi bu fan uçak gibi çalışmasına rağmen. Belki normaldir ama yine de beni rahatsız ettiği için iade etmek istiyorum.
Normal değil hocam ya. Bende 3050 var tamam ısınan bi kart değil de boşta 30 yükte 55 görüyorum max. senin de 70i geçmemen lazım normal olması için

Normal değil hocam ya. Bende 3050 var tamam ısınan bi kart değil de boşta 30 yükte 55 görüyorum max. senin de 70i geçmemen lazım normal olması için
3050 zaten ısınmayan bir kart. 2060la kıyaslamak mantıklı olmaz ama tek fanlı da olsa benim kart bu kadar ısınmamalı bence

Geri