Türkiyedeki bütün Büyük elektronik mağazalarının hemen hemen Envarterine giren ürünlerin KDV dahil fiyatlarını gözümle görebiliyorum. Ona göre yorumluyorum. Daha fazla bilgi veremem. Adını veremeyeceğim bir şirketin 100.000 adet rtx 3060 siparişi yapıldı. Teslimat 2022 ocak 15 olarak ön görülüyor. Şuanki kurdan hesaplarsak satış fiyatını bilemem ama KDV ve Diğer vergiler dahil envartere maliyeti 4299 TL 2.el piyasına göre sıfır fiyatlar değişebilir, eğer rx 570 ve 580 ler ETH kazımı bittiğinde 2.el olarak piyasaya hücüm edilirse söylediğim fiyatlardan satılması kaçınılmaz olacak.
2500 civarı bekleniyor henüz 5500xt için fiyat belirlenmedi. RTX 3000 ailesi için fiyatlar net ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiyedeki bütün Büyük elektronik mağazalarının hemen hemen Envarterine giren ürünlerin KDV dahil fiyatlarını gözümle görebiliyorum. Ona göre yorumluyorum. Daha fazla bilgi veremem. Adını veremeyeceğim bir şirketin 100.000 adet rtx 3060 siparişi yapıldı. Teslimat 2022 ocak 15 olarak ön görülüyor. Şuanki kurdan hesaplarsak satış fiyatını bilemem ama KDV ve Diğer vergiler dahil envartere maliyeti 4299 TL 2.el piyasına göre sıfır fiyatlar değişebilir, eğer rx 570 ve 580 ler ETH kazımı bittiğinde 2.el olarak piyasaya hücüm edilirse söylediğim fiyatlardan satılması kaçınılmaz olacak.
2500 civarı bekleniyor henüz 5500xt için fiyat belirlenmedi. RTX 3000 ailesi için fiyatlar net ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim söylediklerime inanma kendin araştır. ETH için Proof of Work yerine Proof of Stake modeline geçiş yapılacak buda Ekran kartı ile ETH kazımını bitirecek. Sonrasını sen düşün he şuda bi gerçek bazı madenci arkadaşlar piyasayı düşürmemek ve elindeki kartları ucuza satmamak için Sadece ETH mi var ekran kartı ile kazılan başka madenlerde var diyorlar. Ama hiç biri ETH gibi kazandırmıyor. Gelecek vaadedenler var evet ama ne zaman fırlayacakları belli değil Ring istasyonu kuran 1000 lerce şirket aylık giderlerini ödeyemediklerinde mecbur bırakmak zorunda kalacaklar. Buda yaklaşık Geçiş olduktan sonra 2-3 ayda ortaya çıkması bekleniyor. Zaten piyasaya kartların sürülmesi ve 2.el yoğunlugunun pazara endeksi yıl başını bulur. Ocak 15 te kartlar geldiğinde piyasa tahminlerime göre doğru çıkarsa söylediğim fiyattan satın alabileceksiniz. benim söylediğim her şey Tahmin Net bir şey yok.
Geçen seneki rakamları unutun Şuanda 1 konteyner eskiden 1000 dolardı şimdi 5000 dolar sadece ulaşım maliyeti. Bunun gibi tonlarca fiyata etki eden şeyler mevcut. Ancak yinede Dünya bunlara önlem olarak farklı politikalar izliyor. Bizim bahsettiğimiz fiyatlar şuanki dolar ve ekonomiden yola çıkarak hazırladığımız verileri yıl başında dolar 12-13 TL olursa 5k ya 3060 ı unutun derim