Amazon Japonya' dan Nasıl Alışveriş Yapılır?

İlk sipariş için her zaman hesap askıya alınıyor.
Sipariş verdiğin kartın son 4 hanesi, TC kimlik ve siparişe girdiğin adresin teyit edilmesi için bir fatura veya ikametgah belirten bir kağıt.

Bunları attıktan sonra 24 saat içinde hesap askıdan çıkıyor. Sipariş kaldığı yerden devam ediyor.

Siparişin ne zaman geleceği de belli olmuyor. Bazen 1 hafta bazen de 2 hafta.
Satıcının Amazon olmasına dikkat edin yine de.

Amazon Japonya'dan RX 6600 veya RX 6600XT alacağım satıcı amazon.co.jp ama ban yememek için neler yapmam lazım ve kargo ne kadar sürer?
@Gizemss her şeyi anlatmış. Ek olarak bazı sitelerde dolar 17-18'den işlem görüyor belki bu durum Japon yeninde de olabilir bu yüzden direkt yen olarak ödeme yap veya dolar olarak.

@Gizemss her şeyi anlatmış. Ek olarak bazı sitelerde dolar 17-18'den işlem görüyor belki bu durum Japon yeninde de olabilir bu yüzden direkt yen olarak ödeme yap veya dolar olarak.
Hocam sanırım banka kartı ile alışveriş yaparsak ban açılmıyormuş doğru mu? @Gizemss

Yukarıdaki iki arkadaş her şeyi doğru yazmış.

Hocam sanırım banka kartı ile alışveriş yaparsak ban açılmıyormuş doğru mu? @Gizemss
Yok öyle bir şey, ben yeni amazon hesabı açıp banka kartımdan denedim ban yedi, sonra gerekli işlemleri yapınca açıldı.

Yok öyle bir şey, ben yeni amazon hesabı açıp banka kartımdan denedim ban yedi, sonra gerekli işlemleri yapınca açıldı.
O zaman JPY' yi kovalayayım, Şuan 6600XT alacak bütçem yok 200-300 tl eksik. Dolar 10,75(JPY' de orantılı düşüyor) civarı olursa 6600xt mech alıcam. Lakin mech' in 2x modeli. Kötü olanı da varmış da bu iyi olan sanırım delikli arka plaka falan var.

O zaman JPY' yi kovalayayım, Şuan 6600XT alacak bütçem yok 200-300 TL eksik. Dolar 10,75(JPY' de orantılı düşüyor) civarı olursa 6600xt mech alıcam. Lakin mech' in 2x modeli. Kötü olanı da varmış da bu iyi olan sanırım delikli arka plaka falan var.
Yılbaşı Amazon JP indirim yapabilir belki. 😁

O zaman JPY' yi kovalayayım, Şuan 6600XT alacak bütçem yok 200-300 TL eksik. Dolar 10,75(JPY' de orantılı düşüyor) civarı olursa 6600xt mech alıcam. Lakin mech' in 2x modeli. Kötü olanı da varmış da bu iyi olan sanırım delikli arka plaka falan var.
Amazon.de, es, co.uk, fr, it'i de takip edebilirsin, kartın garantisi olur çünkü JP'de garanti yok.

Geri