RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,931
Amazon Japonya'dan RX 6600 veya RX 6600XT alacağım satıcı amazon.co.jp ama ban yememek için neler yapmam lazım ve kargo ne kadar sürer?
Galiba ban olayı şans eseri diye biliyorum.Amazon Japonya'dan RX 6600 veya RX 6600XT alacağım satıcı amazon.co.jp ama ban yememek için neler yapmam lazım ve kargo ne kadar sürer?
@Gizemss her şeyi anlatmış. Ek olarak bazı sitelerde dolar 17-18'den işlem görüyor belki bu durum Japon yeninde de olabilir bu yüzden direkt yen olarak ödeme yap veya dolar olarak.Amazon Japonya'dan RX 6600 veya RX 6600XT alacağım satıcı amazon.co.jp ama ban yememek için neler yapmam lazım ve kargo ne kadar sürer?
Fikrim yok. Amazon yurt dışından pek alış-veriş yapmadım.Hocam sanırım banka kartı ile alışveriş yaparsak ban açılmıyormuş doğru mu? @Gizemss
O zaman JPY' yi kovalayayım, Şuan 6600XT alacak bütçem yok 200-300 tl eksik. Dolar 10,75(JPY' de orantılı düşüyor) civarı olursa 6600xt mech alıcam. Lakin mech' in 2x modeli. Kötü olanı da varmış da bu iyi olan sanırım delikli arka plaka falan var.Yok öyle bir şey, ben yeni amazon hesabı açıp banka kartımdan denedim ban yedi, sonra gerekli işlemleri yapınca açıldı.
Yılbaşı Amazon JP indirim yapabilir belki.O zaman JPY' yi kovalayayım, Şuan 6600XT alacak bütçem yok 200-300 TL eksik. Dolar 10,75(JPY' de orantılı düşüyor) civarı olursa 6600xt mech alıcam. Lakin mech' in 2x modeli. Kötü olanı da varmış da bu iyi olan sanırım delikli arka plaka falan var.
Amazon.de, es, co.uk, fr, it'i de takip edebilirsin, kartın garantisi olur çünkü JP'de garanti yok.O zaman JPY' yi kovalayayım, Şuan 6600XT alacak bütçem yok 200-300 TL eksik. Dolar 10,75(JPY' de orantılı düşüyor) civarı olursa 6600xt mech alıcam. Lakin mech' in 2x modeli. Kötü olanı da varmış da bu iyi olan sanırım delikli arka plaka falan var.