Amazon Japonya RTX 3060 alabilmek için hesap

Gugar61

80+
Reaksiyon skoru
280
Arkadaşlar merhaba daha önceden 5-6 kere denememe rağmen Amazon Japonya hesaplarımı kapattı. Siteye giriş yapmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.

Daha Fazla Bilgi Gerekiyor
Sağladığınız bilgiler Amazon tarafından incelendi ancak şu anda hesabınızdaki bekletmeyi kaldıramıyoruz. Ayrıntılar için, Amazon'dan gelecek adımları açıklayan bir e-postayı veya kısa mesajı kontrol edin. Daha fazla endişeniz için lütfen bizimle iletişime geçin.
Ardından alışveirş yaptığım kredi kartı olmasına rağmen ekstremi göndermem üzerine aşağıdaki gibi bir mail aldım.

Merhaba,
Bilgilerinizi inceledikten sonra, Amazon.co.jp hesabınızı kapatmanız gerektiğini belirledik. Bekleyen siparişler iptal edildi.
Bu konuyla ilgili daha fazla e-postayı yanıtlayamayabiliriz. İçtenlikle, Hesap uzmanı

Şimdi siteye giriş yaptığımda hala Ayrıntılar için, Amazon'dan gelecek adımları açıklayan bir e-postayı veya kısa mesajı kontrol edin. Daha fazla endişeniz için lütfen bizimle iletişime geçin. şeklinde hata almaktayım.

Ben amazon japonya ile nasıl iletişime geçebilirim ?

Son düzenleme:
parayi aldiysaniz yeni hesap acin ugrasmaya degmez. modeme resetatin ip degissin. gecmisi su sekilde silin baslata tiklayin arama kismina %temp% yazin klasoru acin icinde silinebilir ne varsa silin tarayicida gecmisi sil yapin site sizi ipden yakalamasin

Evet zaten sıkıntı orada banlanmayan alabiliyor benimki bir kere banlandi açtırdım sonra bir daha sıkıntı çıkarmadı. İlk hesabımdı hemde
Doğrulama için ne gönderdiniz acaba

Şu klasik adres vb yerleri hesapla aynı şekilde yazdım. Direk mailden gelen order confirmed yazısının ssini attım açıldı :D
Nasıl yani tam olarak sipariş bilgilendirme mailini mi attınız :)

Az önce bir daha banlandım :D. Hoşuma gitmeye başladı artık

Geri