Gugar61
80+
- Reaksiyon skoru
- 280
Arkadaşlar merhaba daha önceden 5-6 kere denememe rağmen Amazon Japonya hesaplarımı kapattı. Siteye giriş yapmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
Şimdi siteye giriş yaptığımda hala Ayrıntılar için, Amazon'dan gelecek adımları açıklayan bir e-postayı veya kısa mesajı kontrol edin. Daha fazla endişeniz için lütfen bizimle iletişime geçin. şeklinde hata almaktayım.
Ben amazon japonya ile nasıl iletişime geçebilirim ?
Ardından alışveirş yaptığım kredi kartı olmasına rağmen ekstremi göndermem üzerine aşağıdaki gibi bir mail aldım.Daha Fazla Bilgi Gerekiyor
Sağladığınız bilgiler Amazon tarafından incelendi ancak şu anda hesabınızdaki bekletmeyi kaldıramıyoruz. Ayrıntılar için, Amazon'dan gelecek adımları açıklayan bir e-postayı veya kısa mesajı kontrol edin. Daha fazla endişeniz için lütfen bizimle iletişime geçin.
Merhaba,
Bilgilerinizi inceledikten sonra, Amazon.co.jp hesabınızı kapatmanız gerektiğini belirledik. Bekleyen siparişler iptal edildi.
Bu konuyla ilgili daha fazla e-postayı yanıtlayamayabiliriz. İçtenlikle, Hesap uzmanı
Şimdi siteye giriş yaptığımda hala Ayrıntılar için, Amazon'dan gelecek adımları açıklayan bir e-postayı veya kısa mesajı kontrol edin. Daha fazla endişeniz için lütfen bizimle iletişime geçin. şeklinde hata almaktayım.
Ben amazon japonya ile nasıl iletişime geçebilirim ?
Son düzenleme: