Amazon kargo problemi

anilT1

80+
Reaksiyon skoru
4
Amazondan hawk oyuncu koltuğu satın aldım. Normalde dün yani 7 martta 8-22 arası teslim edilecek şeklinde görünüyordu. Fakat kargom gelmedi. Sonra gecikmeli, henğz gönderilmedi şeklinde bir notla karşılaştım. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Eğer varsa katgonuz ne zaman ulaştı siparişi iptal mi etmeliyim?

Amazondan hawk oyuncu koltuğu satın aldım. Normalde dün yani 7 martta 8-22 arası teslim edilecek şeklinde görünüyordu. Fakat kargom gelmedi. Sonra gecikmeli, henğz gönderilmedi şeklinde bir notla karşılaştım. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Eğer varsa katgonuz ne zaman ulaştı siparişi iptal mi etmeliyim?
Hemen iptal et hocam geç gelecek belli ki. 🤣🤣🤣

yaşadım fakat ben küçük ürünlerde ve 1 defasında yurtdışından gelen üründe yaşadım.
market ürünlerinde yaşadım ertesi gün teslim edildiler.
yurtdışından gelen ürün ise 1 hafta fln gecikti. Desteklerine bağlanarak konu hakkında ekstra bilgi almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,696
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri