shyNNN
80+
- Reaksiyon skoru
- 179
Fiyatlar 2 Al 1 Öde ile çok uyguna geliyor.
Aynen öyle. Özellikle hepsine tek tek baktım, sadece 1 tanesinde palm yok, onda da tonla katkı, koruyucu ve renklendirici var. Sağlıklı seçenekler varken üç beş kuruş için değmez.
stok bitirme olayı burası
Özellikle gıda dedektifine yaptıklarından sonra israil malları gibi ülkeride boykotluyorum. Birisi sadece yaptığın ürünün içeriğini söyleyince bu kadar kudurmak ilginç.
Ülkeri sadece içeriği olarak değil siyasi olarak aldığı güç sayesinde yaptığı şeylerden ötürü boykot ediyoruz. Ürünlerinin büyük bir çoğunluğunda İçindekiler kısmını sansürlü bir şekilde yazıyorlar. İhracat paketlerinde ise o bölgenin kurallarına uygun bir şekilde açık bir şekilde yazıyorlar.Özellikle gıda dedektifine yaptıklarından sonra israil malları gibi ülkeride boykotluyorum. Birisi sadece yaptığın ürünün içeriğini söyleyince bu kadar kudurmak ilginç.
Boykotu, siyasisi osu busu bilmem. İçeriğine baktıktan sonra kendine ve vücuduna saygısı olan tüketmez o markayı.Ülkeri sadece içeriği olarak değil siyasi olarak aldığı güç sayesinde yaptığı şeylerden ötürü boykot ediyoruz. Ürünlerinin büyük bir çoğunluğunda İçindekiler kısmını sansürlü bir şekilde yazıyorlar. İhracat paketlerinde ise o bölgenin kurallarına uygun bir şekilde açık bir şekilde yazıyorlar.
Ayrıca palm yağı ülkemizde üretilebilen bir yağ değil tamamen ithal ve palm yağı üretim zinciri de çevre için oldukça zararlı.