🔥İndirim [Amazon] Kellogg's Ürünlerinde 2 Al 1 Öde 🔥

shyNNN

80+
Reaksiyon skoru
179
photo_2026-07-09_11-26-04.webp

Fiyatlar 2 Al 1 Öde ile çok uyguna geliyor.

Baya uyguna geldi teşekkürler Kellogs corn flakes special k kırmızı meyveler 400gr adeti 85 tl ye geldi bir tanede granola çikolatalı ve fındıklı aldım 340gr oda 85 tl ye geldi totalde 320 tl ye 4 adet almış oldum normalde dışarıdan marketten alsam herhangi birinin adeti 200 tl ye alınıyordu.

gelmiş yine boykotçular

Hibiskuslu eti lifelif cok seviyorum kıyılmış badem kuru meyve filan var

Sabahlara sarıyor aldım thank

Özellikle gıda dedektifine yaptıklarından sonra israil malları gibi ülkeride boykotluyorum. Birisi sadece yaptığın ürünün içeriğini söyleyince bu kadar kudurmak ilginç.
Ülkeri sadece içeriği olarak değil siyasi olarak aldığı güç sayesinde yaptığı şeylerden ötürü boykot ediyoruz. Ürünlerinin büyük bir çoğunluğunda İçindekiler kısmını sansürlü bir şekilde yazıyorlar. İhracat paketlerinde ise o bölgenin kurallarına uygun bir şekilde açık bir şekilde yazıyorlar.
Ayrıca palm yağı ülkemizde üretilebilen bir yağ değil tamamen ithal ve palm yağı üretim zinciri de çevre için oldukça zararlı.

Ülkeri sadece içeriği olarak değil siyasi olarak aldığı güç sayesinde yaptığı şeylerden ötürü boykot ediyoruz. Ürünlerinin büyük bir çoğunluğunda İçindekiler kısmını sansürlü bir şekilde yazıyorlar. İhracat paketlerinde ise o bölgenin kurallarına uygun bir şekilde açık bir şekilde yazıyorlar.
Ayrıca palm yağı ülkemizde üretilebilen bir yağ değil tamamen ithal ve palm yağı üretim zinciri de çevre için oldukça zararlı.
Boykotu, siyasisi osu busu bilmem. İçeriğine baktıktan sonra kendine ve vücuduna saygısı olan tüketmez o markayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,447
Üyeler
198,974
Son üye
Demirhn

Geri