Amazon Kindle Basic 2024 16 GB Reklamsız - 5899 TL

golyat

80+
Reaksiyon skoru
9

400 tl tık hızında kupon alıyorsunuz. masterpass e kayıtlı olanlar için ekstra 300 tl indirim ile birlikte 5899 TL'ye geliyor.
Bunlar niye ucuzlaması gerekirken zamlanıyor? Zamanında aynı cihazı Harry Potter tüm seriden ucuza almıştım, şuan teknoloji ilerledi falan diyoruz ama şu cihazın parasına 3-4 tane Harry Potter tüm seri dizilir herhalde şuan 😀

Mümkünse temiz ikinci el alın.
Bu paraları vermeyin diyeceğim.
Ancak baktım ikinci eller de coşmuş.

amazon kindle'ı amazonun hiç bir zaman getirip satmaması, n11'de bulunması xd

amazon kindle'ı amazonun hiç bir zaman getirip satmaması, n11'de bulunması xd
Harbiden saçma o. Ben Amazon’dan almıştım bu cihazı o zamanlar Amazon TR de yoktu cihaz yurtdışından gelmişti. Şuan Amazon TR var ama Amazon’un markaları nedense bize gelmiyor.

Harbiden saçma o. Ben Amazon’dan almıştım bu cihazı o zamanlar Amazon TR de yoktu cihaz yurtdışından gelmişti. Şuan Amazon TR var ama Amazon’un markaları nedense bize gelmiyor.
Garantisi ile kendi uğraşacağı şeyleri getirmez. Bunun için servis ağı vb kurması gerekiyor. Onun yerine yapanlar var sonuçta..

Garantisi ile kendi uğraşacağı şeyleri getirmez. Bunun için servis ağı vb kurması gerekiyor. Onun yerine yapanlar var sonuçta..
O yüzden değil trde kitap okumaya yılda ayrılan 6 saat. Kitap okuma oranı binde 3. Tuike göre günde 60 saniye kitap olumaya ayrılıyor. Getirecek de kime satacak bunu Allah aşkına 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkünse temiz ikinci el alın.
Bu paraları vermeyin diyeceğim.
Ancak baktım ikinci eller de coşmuş.
Evet ikinci el alın bunlar bozulan cihaz değil kolay kolay. Ben de öyle aldım 4k ya. Zaten birkaç ayda kendini amorti ediyor 😂

paperwhite 2 var bende açıkcası şuan kindle alacagıma ipad mini alırım. Amazonda pdf okunmuyor epub türk kaynaklarıda kaliteli değil. İngilizce için alacaksanız ama amazonu öneririm. PDF okuyacaksanız 8 inclik bir tablet işinizi görür gri moda felan alarak amazona yakın kaliteyi elde edebiliyorsunuz.

paperwhite 2 var bende açıkcası şuan kindle alacagıma ipad mini alırım. Amazonda pdf okunmuyor epub türk kaynaklarıda kaliteli değil. İngilizce için alacaksanız ama amazonu öneririm. PDF okuyacaksanız 8 inclik bir tablet işinizi görür gri moda felan alarak amazona yakın kaliteyi elde edebiliyorsunuz.
Hocam aklın yolu bir.
PDF için bir adet eski 8" tablet.
Epub için Kindle.

Ekler

• 1000042438.webp
    1000042438.webp
    1.1 MB · Hit: 65
Bende kobo Sage kullanıyorum, verdiğim her kuruş helaldir.

Geri