Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazon Logitech g305 kablosuz mouse (GÜNCELLEME)

sfky9842

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
SEFA KAYA
Bu pili mouse değil mi normal de kaçtan satılıyordu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
arkadaşlar isteyene 2.el satabilirim temiz

ozancidik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan CIDIK
Ben de çok uzun süre G305 beyaz modelin indirime girmesini bekledim. Vatan, Mediamarkt ve Teknosa gibi teknoloji mağazalarına gidip tek tek fiyat sordum. İndirime girmeyince arayış içerisine girdim. En sonunda Türklerin yapmış olduğu furylevel z1 modelini 2 haftalık incelemenin ardından satın aldım. PixArt PAW 3395 Optik Sensör oyun sensörünü kullanıyor ve fiyatı 1300-1400 lira civarında. Youtube üzerinden de detaylı anlatımları var. Beyaz model arayanlar araştırıp bu modeli düşünebilir. Ayrıca modelin ağırlığı 54g ve pil gerekmiyor.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Göktuğ DADAŞ
Ben de çok uzun süre G305 beyaz modelin indirime girmesini bekledim. Vatan, Mediamarkt ve Teknosa gibi teknoloji mağazalarına gidip tek tek fiyat sordum. İndirime girmeyince arayış içerisine girdim. En sonunda Türklerin yapmış olduğu furylevel z1 modelini 2 haftalık incelemenin ardından satın aldım. PixArt PAW 3395 Optik Sensör oyun sensörünü kullanıyor ve fiyatı 1300-1400 lira civarında. Youtube üzerinden de detaylı anlatımları var. Beyaz model arayanlar araştırıp bu modeli düşünebilir. Ayrıca modelin ağırlığı 54g ve pil gerekmiyor.
memnun musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu pili mouse değil mi normal de kaçtan satılıyordu ?
amazon dışındaki satıcılar 1450’ye koymuş

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,339
İsim
Kaan
Sıfır sorun gpx 2 den geçtim logitech mouse değilmiş diyebilirim
Bende düz modeli var f1'inde arada mouseyi sıkınca ses çıkıyo yoksa sorun yok bende de.
Eski mousemde de çıkıyordu ağır olmasına rağmen ama dikkat etmemiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tunahan

razer deathadder essential alıcaktım ikisi arasında kaldım 500 fazla vereyim kablosuz olsun dedim umarım mantıklı bir karardır essential kronik sorunlu diyorlardı
Pişman olacağını sanmam sürekli bilgisayar başında olmama rağmen memnunum. Hayırlı olsun

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Sinan
Yıllardır sorunsuz kullanıyorum memnunum.
Yanına şarjlı pil al 2 tane 1 i bitince şarj olurken diğerini kullanırsın.

Gurkanpiro

80+ Gold
asırı bos bır mouse alınmaya degmez bu paraya kalıtelı kablolu alın sırf kablosuz dıye alınmaz

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Draq123
Kullanıyorum memnunum. Hafif ve güzel bir mouse
99 grammı hafif

çok daha doğru bi seçim olmuş tebrikler

Ergin_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Aslan
alalı tam 1 yıl oldu, aldığım gün pil tasarrufu modunda alıp 1200dpi da kullandım ve hala kutusundan çıkan pil takılı. Hafif ve hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Oyunlar için de güzel. Hiç şarjlı mouse alayım demenize gerek yok. Ben bunun piliyle mi uğraşayım demiştim ama arkadaşlarım onlarınkinin şarjıyla uğraşırken ben rahatım.

alalı tam 1 yıl oldu, aldığım gün pil tasarrufu modunda alıp 1200dpi da kullandım ve hala kutusundan çıkan pil takılı. Hafif ve hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Oyunlar için de güzel. Hiç şarjlı mouse alayım demenize gerek yok. Ben bunun piliyle mi uğraşayım demiştim ama arkadaşlarım onlarınkinin şarjıyla uğraşırken ben rahatım.
Bu arada Bende Oyun için kullandım genellikle çok fazla fps oynayan biri değilim ama oynadığım oyunlarda pil tasarrufu modunda bir gecikme fark etmedim. Beyaz rengi var ve rengi çok güzel Beyaz Victus ile çok uydu. Ben 1150tl ye almıştım ve bence şimdiki fiyatı da makul. Kablosuz bir mouse, öneririm, kablosuz ayrı bir rahatlık özellikle laptop için alacaksanız kablolu işkence gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,679
Üyeler
159,658
Son üye
jepay
Top Bottom