Yardım Amazon Müşteri Hizmetleri

Reaksiyon skoru
13
Amazon müşteri hizmetlerine nasıl bağlanıyoruz. Bu kadar berbat site nasıl yapabilirler anlam veremiyorum. Müşteri hizmetleri sayfasında hiçbir yerde canlı desteğe bağlan bulamadım. Bilen varsa bi aydınlatırsa sevinirim

Amazon müşteri hizmetlerine nasıl bağlanıyoruz. Bu kadar berbat site nasıl yapabilirler anlam veremiyorum. Müşteri hizmetleri sayfasında hiçbir yerde canlı desteğe bağlan bulamadım. Bilen varsa bi aydınlatırsa sevinirim
Gir rastgele tıkla daha fazla yardıma ihtiyacım var de arama talep et numaranı gir söylenen tuşları gir o kadar aslında en hızlısı amazon hergün bağlandığım için alıştım 😂

Arama nereden talep ediyoruz işte 😂
Bağla beni diyorum sıkça sorulan sorulara atıyor
Gir rastgele tıkla daha fazla yardıma ihtiyacım var de arama talep et numaranı gir söylenen tuşları gir o kadar aslında en hızlısı amazon hergün bağlandığım için alıştım 😂
1000086925.webp

Üç çizgiden en altta müşteri hizmetleri de sipariş verdiğin ürüne tıkla herhangi bir sebebi seç ordan daha fazla yardım çıkıyor

Ekler

• IMG_3638.webp
    IMG_3638.webp
    105.9 KB · Hit: 4
Sonunda buldum. Abi çok absürt yere koyuyorlar. Bu sitenin ui tasarımcıları kimse ellerinden öpmek istiyorum nasıl bu kadar kullanışsız yapıyorlar diye. Hizmetinin çok iyi olması ayrı bi konu ama.

Konuyu da özet geçeyim

Prime day ilk gününde şu psu'yu 2509TL'ye aldım. Yanlış fiyat diye şimdi para iadesi yaptılar. Asıl fiyatı da 3700TL. İndirimli hiçbir şey kalmamış durumda bugün verdiğim siparişi iptal ediyorlar. Kaldı ki siparişi geçtiğimde kendilerine ne zaman faturamın kesileceğini sormuştum ve kendileri aşağıdaki gibi cevap verdi. 3 gün sonra gelip iptal etmek gibi bi saçmalık var ve Amazon hiçbir işe yaramıyor
1000086927.webp
1000086930.webp

Geri