Kısacası satan adam "Bunun garantisi benim kardeşim." diyor. Türkiye garantili ise ya direkt markanın kendisi ile irtibatta oluyorsun ya da markanın resmi distribütörü ile.ps5 alınır mı sizce ithalatcı garantili ama türkiye garantiliyle arasındaki fark ne tam olarak
türkiye garantili olanlar yaklaşık 10k daha pahalı türkiyedeki servis sistemi belli zaten müşteri hatası diyip geri veriyorlar arada kaldım alsammı acabaKısacası satan adam "Bunun garantisi benim kardeşim." diyor. Türkiye garantili ise ya direkt markanın kendisi ile irtibatta oluyorsun ya da markanın resmi distribütörü ile.
Türkiyede satılan bütün PS5ler İthalatçı garantili zaten garantiyi bilkom mu veriyor buna bakmak lazım. PS Türkiye garanti ürün artık yok.ps5 alınır mı sizce ithalatcı garantili ama türkiye garantiliyle arasındaki fark ne tam olarak
fiyat iyi mi? ithalatcı garantili ps5 e göreTürkiyede satılan bütün PS5ler İthalatçı garantili zaten garantiyi bilkom mu veriyor buna bakmak lazım. PS Türkiye garanti ürün artık yok.
AHahhah
Dostum senin bileceğin iş ama aracı kurum sırf amazon olduğu için bile alınır. Müşteri memnuniyetinde adamlar gerçekten üst düzey. 2 sene önce amazon almanyadan 3070ti almıştım. Kart 2 sene sonra kendi kendine bozuldu. Servis için amazona yazdım fakat amazon, kartın türkiye de servisi olmadığını söyledi. Ne yapacağım diye düşünürken "kartı bize gönderin, gerekli kontrolleri yapalım gerekirse biz cebimizden iade yaparız dediler." Kartı onların aracılığı ile almanyaya gönderdim. Gerekli kontrolleri yaptılar ve 13 bin lira paramı iade ettiler. Kartın garantisi dolduğu halde beni mağdur etmediler.türkiye garantili olanlar yaklaşık 10k daha pahalı türkiyedeki servis sistemi belli zaten müşteri hatası diyip geri veriyorlar arada kaldım alsammı acaba
Okula giderken de her gün alırsın yanına sjsjsjsjs.Yurtta dikkatli olursan bir şey olmaz gibi. Yemekhaneye giderken PS5i yanında götür meselea çantaya atıp.
taksitle aldım nakit yok o kadarFiyat iyi garantiyi kim veriyor bunu sorun. Nays kullanınca biraz daha ucuzlar fiyat.
sabah okuldan önce mantıklı benceyurtta ps iyi gider hocam da kahve öğütücüsü saçma olmuş bence
nereden alırsanız alın 1 yıl global garantisi oluyormuş tur rehberi söylemiştiFiyat iyi garantiyi kim veriyor bunu sorun. Nays kullanınca biraz daha ucuzlar fiyat.
eskiden oluyordu hocam benim bildiğim o olayı da kaldırdılar.nereden alırsanız alın 1 yıl global garantisi oluyormuş tur rehberi söylemişti
pro slim farketmez ps fat kasa olmadıkça sıkıntı yok ikisi de benzer cihaz zaten.ps5 te kafam kaldı proyu bekliyordum ben ama vade farksız 6 taksit aşırı cezbetti