Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 20,388
Değilse ne o zaman ben 7 aydır para vermeden oluyorum diğerleri enayi mi bug değilse.O bug değil ki
Değilse ne o zaman ben 7 aydır para vermeden oluyorum diğerleri enayi mi bug değilse.O bug değil ki
Zam gelmezse 8 TL ödersinİlk bedava aldım 2. ay 8 TL ödedim devamında 8 TL olarak devam ediyor mu? 30 TL falan mı?
Bugün dürüme 9 tl verdim8 TL bir dürüm parası niye öyle diyon.
Amazon Prime ilk defa üye olacaklara 1 ay bedava. Ve sende sürekli yeni hesap açıp 1 aylık deneme süresinden yararlanıyorsun.Değilse ne o zaman ben 7 aydır para vermeden oluyorum diğerleri enayi mi bug değilse.
Tamam bug değil dediğin gibi olsun.Amazon Prime ilk defa üye olacaklara 1 ay bedava. Ve sende sürekli yeni hesap açıp 1 aylık deneme süresinden yararlanıyorsun.
Zaten sen kendin dedin yeni hesap açıyoruz her ay diyeTamam bug değil dediğin gibi olsun.
Bu bug değil ise Twitch neden çözüm bulmuyor anlamadım.Zaten sen kendin dedin yeni hesap açıyoruz her ay diye![]()
Twitch çok garip bir platform zaten, Hep bir şey oluyorBu bug değil ise Twitch neden çözüm bulmuyor anlamadım.
Bende bi ara sürekli hesap açıp sub oluyordum birilerineBu bug değil ise Twitch neden çözüm bulmuyor anlamadım.
Bunun önüne geçemezler ki eninde sonunda olacak belli zaten netflix gibi kaldırcaklar bedava sürümü.Bence kaldırsınlar zaten 8 tl ye alan alır.Bedava yapmaya gerek yok 30 gün.Bu bug değil ise Twitch neden çözüm bulmuyor anlamadım.