S sport 2 aylık bedava bugu

sight7

80+
Reaksiyon skoru
4
Yaklaşık 5 aylık üyesi olduğum s sport a 2 ay bedava fırsatıyla girmiştim sonra ödemeye yaklaştığında iptal etmeye çalıştım iptal ederken bana fırsatlar sunuyordu ilk fırsatı geçtikten sonra 0 tl lik paketi (2 ay bedava) sunuyordu bu 2 seferliğine böyle devam etti. Sizce bir sıkıntı çıkar mı iptal mi etmeliyim?

Yaklaşık 5 aylık üyesi olduğum s sport a 2 ay bedava fırsatıyla girmiştim sonra ödemeye yaklaştığında iptal etmeye çalıştım iptal ederken bana fırsatlar sunuyordu ilk fırsatı geçtikten sonra 0 tl lik paketi (2 ay bedava) sunuyordu bu 2 seferliğine böyle devam etti. Sizce bir sıkıntı çıkar mı iptal mi etmeliyim?
Sıkıntı çıkmaz.

Böyle bi' saçmalık yapıyor sanırım, ben de Turksat üzerinden girip daha sonra iptal ederken 2 AY bedava gösterdi, ben pek güvenemediğim için direkt iptal ettim devam etmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri