1650 ve 1080 gördümekran kartı olarak neler düşmüş pek bulamadım
https://www.amazon.com.tr/dp/B073SBX6TY/ref=gbps_img___ffcf72ee?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1YouTube'a bakabilirsin yazılı şekilde çok anlaşılmaz gibi.
Bir farkı var mı ssd ileSATA M2 ama sanırım bu.
560/530 oranlar bu fiyata kingston a2000e bakabilirsin 250gb 379tl okuma yazma oranlar çok daha fazla
amazonda da indirim varmiş zaten ssdlerde baya560/530 oranlar bu fiyata kingston a2000e bakabilirsin 250gb 379tl okuma yazma oranlar çok daha fazla
Sonraki ayları kesemiyor muyuz? Sadece İlk ayın avantajından yararlansak.Üye olucaksın sonra kartını kaydetip prime alıcaksın. İlk ay ücretsiz sonraki aylar 8 ₺ kaydettiğin karttan kesiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime üyeliğin olması gerek.
İlk ay ücretsiz ama ilk ay bittiğinde iptal edebiliyormusun onu bilmiyorum.Ücretsiz üyelik başlatıp. 30 gün sonunda iptal mi ediyoruz? Param gitmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonraki ayları kesemiyor muyuz? Sadece İlk ayın avantajından yararlansak.
Hayâl kırıklığına uğradım resmen. Amazon'dan güzel indirimler bekliyordum. Yıl sonu indirimlerine kaldık artık.Aynen ya. Ayrıca 1080 girmiş
Sence o zamanı veya mübarek cuma indirimlerini bekleyip mi bilgisayar alsam yoksa şimdi miHayâl kırıklığına uğradım resmen. Amazon'dan güzel indirimler bekliyordum. Yıl sonu indirimlerine kaldık artık.
Ben geçen sene mübarek Cuma gecesinde almıştım sistemi. Bi' ekran kartıyla, monitöre param yetmediydi. Onu da seneye alırdım diyordum ama doların seviyesi ortada. Belki Kasımdaki seçimlerden sonra, ABD karışır da dolar düşer diye umuyorumSence o zamanı veya mübarek cuma indirimlerini bekleyip mi bilgisayar alsam yoksa şimdi mi