Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

12 bin liralık hard disk alacağım, gönderici Amazon, satıcısı Amazon değil. Maksimum dışında puan ya da cashback kampanyası bulamadım. İyzico, parolapara filan kampanyası da yok. En avantajlı şekilde nasıl alabilirim? Limitli değil de tüm tutara %10 cashback veren bir yer bulsam çok iyi olacak.

12 bin liralık hard disk alacağım, gönderici Amazon, satıcısı Amazon değil. Maksimum dışında puan ya da cashback kampanyası bulamadım. İyzico, parolapara filan kampanyası da yok. En avantajlı şekilde nasıl alabilirim? Limitli değil de tüm tutara %10 cashback veren bir yer bulsam çok iyi olacak.
tüm tutara bulamassın,
papelde %15 max 100 lira var. Bonusta 750tlye kadar puan olması lazım birde varsa oraya bakılabilir.

Vodafone Pay var. 3500TL'ye kadar %10 veriyor. Hem de her yerde geçerli.

neyi efsane hocam merak ettim ben sizden çok önce aldım da ben efsanelik bir şey göremedim aşırı kalitesiz sadece tek artısı rezalet kokusu olmayan incecik kıl gibi bir kablo efsane neyi efsane onu merak ettim
Hocam eski taşınabilir bataryamı şarja taktım ve şarj etti. Zaten micro usb'den beklentim bu kadar.

20 lira olunca teknolojik ürünlerin kutusunun içinden çıkan dandik kablo gibi bir şey bekliyordum. S6 telefonumu kullanırken telefonculardan istediğim kablolardan farkı yok. Hatta kablonun hissiyatı daha iyi(yumuşak kabloları seviyorum) ve kokusu da yok yani. 20 liraya standart bir kablo aldık benim için efsane.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,551
Üyeler
183,444
Son üye
hermes_01
Geri