ASUS Prime Z790-P D4
5200 TLhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BH94...epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9&th=1&psc=1
iyi mi ya
iyi mi yani kanka
kablolu ve wireless versiyonu için de yenilenmiş satılıyor. Daha önce benim de dikkatimi çekmişti. Yorumlarda, sıfır gibi olduğu ve yenilenmiş yazmasa inanamazdım diye yazan yabancı kişiler var. Denenebilir.
link varmıŞu ip 12 mini’yi aldırmadı amazon,son stok kala almıştım yönlendirmedi satın alıma.Acaba tekrardan yenilerler mi stokları 22 binden
Hocam razer blackshark v2 x takip et 3 binden 960 a düşüyor ben yakaladım verdim sipariş bugünde gelirarkadaşlar bu kulaklık alınır mı fiyatı düşmüş
v2 ve v2x farklı kulaklıklarHocam razer blackshark v2 x takip et 3 binden 960 a düşüyor ben yakaladım verdim sipariş bugünde gelir
kanka bende verdim iptal ettirdim anakartım iyi mi? bilmiyorum çünkü sence anakartım iyi mi? baksanaHocam razer blackshark v2 x takip et 3 binden 960 a düşüyor ben yakaladım verdim sipariş bugünde gelir
anakartım buHocam razer blackshark v2 x takip et 3 binden 960 a düşüyor ben yakaladım verdim sipariş bugünde gelir
Yani giriş segmentte bi anakart işini görür genede sen bilirsin benim sistem beyaz diye beyazını sipariş verdim çünkükanka bende verdim iptal ettirdim anakartım iyi mi? bilmiyorum çünkü sence anakartım iyi mi? baksana
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartım bu
ANAKART : B450M-A PRO MAX (MS-7C52)
sende yeterli mi
Dayı bunun neresi indirim a101 den alırım daha iyi